Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Λιονταράκι LEO Προτζέκτορας αστεριών με χτύπο καρδιάς, λευκό ήχο & μελωδία ZAZU

ΚΩΔΙΚΟΣ: ZA-LEO-01
ΕΤΑΙΡΙΑ: ZAZU
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Συσκευή προβολής και νανουρίσματος με Λευκό Ήχο, Χτύπο καρδιάς & μελωδία με ακουστικό αισθητήρα επανεκκίνησης στα 20 λεπτά.
Το Leo είναι λούτρινο λιοντάρι και προτζέκτορας μαζί. Περιέχει ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να ενεργοποιείται μετα απο 20 λεπτά πρόγραμμα με τον ήχο η το κλάμα του μωρού, προβάλλοντας αστεράκια στο ταβάνι και αναπαράγοντας μελωδίες.
Είναι μια μεγάλη βοήθεια και ένας σύμμαχος για τις μανούλες και θα τα αγαπήσετε ακόμα πιό πολύ, όταν θα αρχίσετε να κοιμάστε λίγο περισσότερο.

49,90€53,90€


 

Συσκευή προβολής και νανουρίσματος που πλένεται εύκολα. Μετατρέψτε το δωμάτιο του μωρού σας στο πιο μαγικό έναστρο ουρανό,με Λευκό Ήχο, Χτύπο καρδιάς & μελωδία με ακουστικό αισθητήρα επανεκκίνησης

 Είναι μια μεγάλη βοήθεια και ένας σύμμαχος για τις μανούλες και θα τα αγαπήσετε ακόμα πιό πολύ, όταν θα αρχίσετε να κοιμάστε λίγο περισσότερο.

Ο Leo φροντίζει ώστε ακόμα και τα πιό ανήσυχο μωρό να αποκοιμηθεί εύκολα χαρίζοντας του όνειρα γλυκά, ακόμα και σε περιπτώσεις που έχει φυσιολογικές ενοχλήσεις.

Περιέχει ενσωματωμένο αισθητήρα ήχου ώστε να ενεργοποιείται με τον ήχο η το κλάμα του μωρού, προβάλλοντας αστεράκια στο ταβάνι και αναπαράγοντας μελωδίες (με 20 λεπτά πρόγραμμα).

Πιο συγκεκριμένα ο zazu Leo προτζέκτορας λειτουργεί ως μία σύγχρονη συσκευή νανουρίσματος σε ζωάκι με πολλά χρώματα

Αποσπώμενος βρεφικός Προτζεκτορας: Με την ενεργοποίηση γεμίζει το βρεφικό δωμάτιο με αστεράκια αφού τα προβάλει στο ταβάνι του παιδικού δωματίου σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις : πορτοκαλί, μπλε, πράσινο και πολλά χρώματα μαζί.

Η συσκευή του βρεφικού προτζέκτορα zazu αποσπάται από το σώμα του λούτρινου και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον προτζέκτορα ξεχωριστά ώστε να μπορείτε να πλένετε το λούτρινο όποτε το κρίνετε αναγκαίο.

Ο προτζέκτορας λειτουργεί και ως μουσικό λούτρινο με προβολή αστεράκια αφού αναπαράγει αυτόματα 3 διαφορετικούς ήχους όπως το χτύπο της καρδιάς , λευκό ήχο και Lounge μελωδία.

Ξεκινάει αυτόματα με το κλάμα του μωρού ή θόρυβο.

Χρονοδιακόπτης:Η προβολή του προτζέκτορα σταματά αυτόματα μετά από 20 λεπτά προβολής ενώ οι μελωδίες σταματούν να αναπαράγονται αντίστοιχα μετά από 15 λεπτά.

Περιλαμβάνει τους Λευκούς Ήχους zazu για τον ύπνο: χτύπος καρδιάς, νερά καταρράκτη, lounge μελωδία.

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ