Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Προβατάκι Davy Το Σκυλάκι Εκπαιδευτής Ύπνου με Φωτάκι Νυκτός ZAZU

ΚΩΔΙΚΟΣ: ZA-DAVY-02
ΕΤΑΙΡΙΑ: ZAZU
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο εντός 4-10 ημερών
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.

Ένα βραβευμένο παιδικό έξυπνο ξυπνητήρι εκμάθησης πρωινού ξυπνήματος και διαχείρισης χρόνου παραμονής του παιδιού στο κρεβάτι του, που έχει γίνει ανάρπαστο σε όλη την Ευρώπη!
Το βράδυ ο Davy κλείνει τα μάτια του και η οθόνη γίνεται κόκκινη. Μισή ώρα πριν την ώρα που ξυπνήματος η οθόνη γίνεται πορτοκαλί. 'Οταν είναι ώρα το παιδί να σηκωθεί από το κρεβάτι η οθόνη γίνεται πράσινη και ο Davy ανοίγει τα μάτια του.
Φωτάκι νυκτός με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και δυνατότητα αυτόματης απενεργοποίησης.
Κατάλληλο για παιδιά 2.5 ετών και άνω.

69,90€


 

Το παιδάκι σας σηκώνεται πολύ νωρίς και ξυπνάει και εσάς; Μάθετέ το πότε είναι ώρα να σηκωθεί και πότε να παραμείνει στο κρεβάτι του με τον Davy, το σκυλάκι. Ένα φοβερό "εκπαιδευτή" πρωινού ξυπνήματος, με ρολόι και φωτάκι νυκτός, που λειτουργεί με μπαταρίες ή με ηλεκτρικό ρεύμα.

Ανοιγοκλείνει τα μάτια. Τα μάτια του Davy κλείνουν όταν είναι ώρα για ύπνο και ανοίγουν το πρωί όταν είναι η ώρα να ξυπνήσει το παιδάκι σας. Ρυθμίστε το σε μια συγκεκριμένη ώρα ή ανάλογα με το πόσο πρέπει να κοιμηθεί.

Οθόνη που αλλάζει χρώμα. Η οθόνη LCD αλλάζει χρώμα για να δείξει αν είναι πρωί ή βράδυ. Η οθόνη είναι κόκκινη το βράδυ, γίνεται πορτοκαλί μισή ώρα πριν την ώρα που το παιδάκι ξυπνάει και πράσινη όταν είναι ώρα το παιδί να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Αναλογική και ψηφιακή ένδειξη ώρας. Είναι πολύ εύκολο για τα παιδιά να μαθαίνουν και να κατονοούν το χρόνο.

Ξυπνητήρι. Ιδανικό για τα μεγαλύτερα παιδιά ή για εκείνα που προτιμούν ξυπνητήρι. Επιλέξτε έναν από τους 3 ήχους με ρυθμιζόμενη ένταση.

Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και αυτόματη απενεργοποίηση. Το νυχτερινό φως με δυνατότητα λήψης μπορεί να παραμείνει αναμμένο συνεχώς ή να σβήνει αυτόματα μετά από 5, 15, 30 ή 60 λεπτά, ανάλογα με την δική σας ρύθμιση και προγραμματισμό.

Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω.

Κάπως έτσι αρχίζει ομαλά, το πρωϊνό ξύπνημα και δεν τρέχουν αμέσως στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά. Έτσι απολαμβάνουν και οι γονείς και τα παιδιά περισσότερη ώρα ύπνου. 

O Davy της ZAZU είναι ένα μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης των παιδιών στον ύπνο και στο πρωινό ξύπνημα που χρησιμοποιείται με επιτυχία σε όλη την Ευρώπη.


 Δείτε εδώ τις οδηγίες 


Ενέργεια: 4 X AA batteries (δεν περιλαμβάνονται), Usb Cable (περιλαμβάνεται), Input 5V, 500 mA

Διαστάσεις: 20 x 13 x 11 cm

Φως τύπου LED

Βραβεία:

SAM Nagroda Award 2014

Baby Product of the Year nomination 2015

Baby & Pregnancy Award 2015

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ