Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των 39€!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

1.Με εταιρεία courier

Tα δέματα έως 10 κιλά ογκομετρικού βάρους αποστέλλονται με την υπηρεσία "Πόρτα Πόρτα" των ΕΛΤΑ Courier καθώς επίσης & με Ταχυμεταφορές "Pack-Man" .
Το κόστος αποστολής ανεξαρτήτως προορισμού είναι
έως 3 κιλά                2,50 ευρώ
άνω των 3 κιλών    +0,60 ευρώ/κιλό.

Με εταιρεία BOX-NOW, η χρέωση των μεταφορικών είναι 2,30 ευρώ μέχρι 20kg ογκομετρικού βάρους και η παράδοση γίνεται σε Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW Locker κοντά στο σπίτι σας ή στην δουλειά σας.

2.Με μεταφορική εταιρεία.

Τα δέματα άνω των 10 κιλών (έπιπλα,καρότσια κλπ) αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία.
Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή με αντικαταβολή.
 
3.Δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά οι παραγγελίες άνω των 39.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι επιπλέον 2,00 ευρώ του συνολικού κόστους της παραγγελίας.
 
Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για τα πολύ βαριά ή ογκώδη προϊόντα (δηλαδή αυτά που έχουν ογκομετρικό βάρος άνω των 10 κιλών). Αυτά διακινούνται με μεταφορική εταιρεία ή και με το δικό μας αυτοκίνητο για τα οποία ισχύουν οι λοιποί τρόποι πληρωμής: 1)κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 2)χρεωστική - πιστωτική κάρτα.

 

Επιστροφές προϊόντων
Σε περίπτωση επιστροφής, τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο πώλησης και η επιστροφή τους θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που παρελείφθησαν (ελτα courier ή μεταφορική εταιρεία).
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).
Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.
Μόνο σε περίπτωση σφάλματος ή αστοχίας υλικού του προϊόντος θα εξετασθεί η περίπτωση αλλαγής, εφόσον επιβεβαιωθεί πρώτα το σφάλμα από τον κατασκευαστή.
Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Σε αυτήν την περίπτωση έξοδα αποστολής βαραίνουν των πελάτη.

Για την επιστροφή των προϊόντων σας επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 210-5777334.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.