Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Υγραντήρας όζοντος MINILAND Humitouch Pure 5L

ΚΩΔΙΚΟΣ: 89208
ΕΤΑΙΡΙΑ: MINILAND
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Υγραντήρας όζοντος που καθαρίζει τον αέρα του σπιτιού σας.
Έχει χωρητικότητα 5 λίτρων που του δίνει αυτονομία για περισσότερο από 30 ώρες.
Δημιουργήστε το κλίμα που θέλετε, ρυθμίζοντας τη σχετική υγρασία και τη ροή του ατμού.
Εξαιρετικά εύκολος στη χρήση, χάρη στο διαισθητικό χειρισμό του.
Με οθόνη αφής και τηλεχειριστήριο.

139,90€


 

Καθαρίστε τον αέρα με τον υγραντήρα όζοντος Humitouch Pure που αποφεύγει τα βακτήρια και μπορεί να εξουδετερώσει τις δυσάρεστες οσμές του δωματίου, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το βέλτιστο επίπεδο υγρασίας.

Σε λειτουργία ελάχιστης ροής ατμού, μπορεί να λειτουργεί για αρκετές νύχτες χωρίς να χρειαστεί να γεμίσετε τη δεξαμενή νερόυ, χάρη στη χωρητικότητα 5 λίτρων που του δίνει αυτονομία για περισσότερο από 30 ώρες. Είναι ιδανικός για δωμάτια μέχρι 40m2.

O Humitouch Pure επιτρέπει τον έξυπνο προγραμματισμό της σχετικής υγρασίας και της επιθυμητής ροής ατμού, ώστε να ρυθμίζετε την υγρασία του περιβάλλοντος όπως επιθυμείτε. Επιπλέον, διαθέτει χρονοδιακόπτη, ώστε να κλείνει αυτόματα.

Διαθέτει οθόνη αφής με ευρύ φάσμα λειτουργιών, ενώ ο τρόπος λειτουργίας του είναι διαισθητικός, με αποτέλεσμα όλοι να τον χειρίζονται εύκολα και άνετα. Μάλιστα, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ευκολία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για να ελέγξετε τις λειτουργίες του.

Επιπλέον, έχει χώρο στον οποίο μπορείτε να βάλετε κάθε είδος αρώματος και ο Humitouch Pure το διαχέει ομοιόμορφα και συνεχώς στο δωμάτιο.

Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα, δείχνει τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία του περιβάλλοντος στην κομψή οθόνη του, η οποία είναι ενσωματωμένη στην πρόσοψη.

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε εύκολα το απαλό μπλε φως νυκτός για να προσαρμόσετε τον Humitouch Pure στις προτιμήσεις του μωρού σας.

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ