Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00 - 21.00, Σάββατο: 10.00 - 18.00
Το πιο γλυκό δώρο!
Το βρεφικό σετ φαγητού της Marcus & Marcus είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να χαρίσει κανείς στην μέλλουσα μητέρα και στον μελλοντικό πατέρα.
Πρόκειται για ένα σετ που περιλαμβάνει τα πιο χρήσιμα βρεφικά προϊόντα, για κάθε μωράκι που τώρα αρχίζει να τρώει την κρέμα του και να ανακαλύπτει σιγά σιγά την διαδικασία του φαγητού.
Ταυτόχρονα διευκολύνει και την νέα μητέρα αφού λόγω της κατασκευής των προϊόντων από φαρμακευτική σιλικόνη μπορεί να τα χρησιμοποιήσει στο φούρνο μικροκυμάτων και στο ψυγείο και να τα πλύνει εύκολα τοποθετώντας τα απλά στο πλυντήριο πιάτων.
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες
33.80€ 30.97€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 0.93€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 3.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:


 

Το σετ δώρου “Baby Feeding Set” περιλαμβάνει:

 

⭐ Σαλιάρα σιλικόνης με συλλέκτη φαγητού | Περισσότερα
 

Η σαλιάρα της Marcus & Marcus κατασκευαζεται εξ ολοκλήρου από φαρμακευτική σιλικόνη FDA. Οι σαλιάρες  Marcus & Marcus υπόσχονται να διατηρήσουν τα ρούχα του μικρού σας καθαρά χάρις στον ενσωματωμένο εμπρόσθιο συλλέκτη τροφών.

 

⭐ Μπολ σιλικόνης | Περισσότερα

Το μπολ της Marcus & Marcus κατασκευάζεται από φαρμακευτική σιλικόνη FDA. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα για να ζεστάνετε το φαγητό του μικρού σας στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο ψυγείο για να το αποθηκεύσετε. Πλένεται εύκολα αφού μπορείτε να το ξεπλύνετε με νερό και να το τοποθετήσετε στο πλυντήριο πιάτων.

 

⭐ Βρεφικό κουταλάκι με ζωάκι | Περισσότερα 

Τα σετ πιρούνι και κουτάλι της Marcus & Marcus είναι κατασκευασμένα από φαρμακευτική σιλικόνη FDA και ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρις στην ειδική τους κεφαλή 90 μοιρών με χαρακτήρες από τα ζωάκια της Marcus & Marcus, το μικρό σας ανεξαρτητοποιείται καθώς μαθαίνει πώς να τρώει μόνο του κρατώντας σωστά το πιρούνι και το κουτάλι.

 

γνωρίστε τα ζωάκια της marcus and marcus, Ollie the Elephant, o Lucas the Hippo, Pokey the Piggy, Willo the Whale, Marcus the Lion, Lola the Giraffe & φτιάξτε τα δικά σας ασφαλή σετ σιλικόνης της χρωματικής επιλογής σας.

 

Μέγεθος Προϊόντων 


Σαλιάρα Σιλικόνης : 27.5 x 3 x 2.1cm
Βρεφικό Κουτάλι Σιλικόνης :13.2 x 1.4 x 4.2cm
Μπολ Σιλικόνης : 13.8 x 4 x 13.8cm

Χωρητικότητα Μπολ : 200ml