Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των 39€!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334


Το ποδήλατο είναι αγαπημένη ασχολία και ταυτόχρονα άσκηση για τα παιδιά. Με αυτό βιώνουν την πρώτη εμπειρία οδήγησης με μια αίσθηση ελευθερίας που δε συγκρίνεται με καμία! Κάντε το παιδάκι σας χαρούμενο προσφέροντάς του ένα τρίκυκλο ποδήλατο πριν προχωρήσετε στα ποδήλατα ισορροπίας με δύο ρόδες. Δείτε πώς να επιλέξετε το κατάλληλο είδος και μέγεθος ώστε το μικρό σας να εξερευνήσει τον κόσμο με άνεση και χαρά!

Πρώτα η ασφάλεια!

Για μικρές ηλικίες από 10 μηνών, το τρίκυκλο ποδήλατο πρέπει να διαθέτει οπωσδήποτε χερούλι ελέγχου πορείας ώστε να το καθοδηγούν οι γονείς. Αυτές οι λαβές μπορούν να αφαιρεθούν αργότερα και το παιδάκι να οδηγεί μόνο του μόλις μεγαλώσει. Τα τρίκυκλα ποδήλατα για μικρές ηλικίες διαθέτουν επίσης προστατευτική μπάρα και ζώνες ασφαλείας έως και 5 σημείων. Προσέξτε επίσης να διαθέτει το ποδηλατάκι βάσεις για τα ποδαράκια του παιδιού αν κουραστεί να κάνει πετάλι.

Πολυλειτουργικότητα

Μια πολύ καλή επένδυση είναι τα τρίκυκλα ποδήλατα 3 σε 1 που ακολουθούν την ανάπτυξη του παιδιού. Τέτοια ποδήλατα διαθέτουν πατενταρισμένους μηχανισμούς αλλαγής χρήσης ώστε να τα χρησιμοποιεί το παιδάκι από 1 μέχρι και 5 ετών. Ενδεικτικά μπορούν να λειτουργήσουν από 10 μηνών σαν τρίκυκλο με μπάρα ασφαλείας και γονική λαβή, από 18 μηνών σαν τρίκυκλο με γονική λαβή από 24 μηνών σαν αυτόνομο τρίκυκλο ή σαν κανονικό ποδήλατο ισορροπίας.

Ευχρηστία για τους γονείς

Κατά την έρευνα αγοράς είναι σημαντικό να δείτε και χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν και εσάς. Τα περισσότερα τρίκυκλα ποδήλατα είναι αναδιπλούμενα με πολύ εύκολο τρόπο χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εργαλεία. Έτσι τα μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να γίνει κάποια ζημιά στο ποδήλατο και τα αποθηκεύετε για το χειμώνα. Κατά τη διάρκεια χρήσης θα σας εξυπηρετήσει πολύ το ποδήλατο με τηλεσκοπική λαβή και εργονομικό φρένο γιατί θα μπορείτε να καθοδηγείτε το παιδάκι σας πιο ξεκούραστα. Άλλα ιδιαίτερα δημοφιλή και βολικά χαρακτηριστικά είναι η UV κουκούλες προστασίας από τον ήλιο και οι αποθηκευτικοί χώροι όπως καλαθάκια, τσάντα μεταφοράς και θήκη για ποτήρι που θα κάνουν τη βόλτα απόλαυση για όλους!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τρίκυκλα ποδήλατα. Για παιδάκια από 12 μηνών μπορείτε να επιλέξετε πολυμορφικά τρίκυκλα ποδήλατα όπως το Jaguar της BERTONI LORELLI ή το Aveo της KINDERKRAFT με ενσωματωμένη γονική λαβή και άλλους μηχανισμούς ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε και να καθοδηγείτε την πορεία του παιδιού. Mπορείτε επίσης να διαλέξετε πιο οικονομικά τρίκυκλα ποδήλατα όπως το Cutie της Kinderkraft. Όλα τα τρίκυκλα ποδήλατα είναι διαθέσιμα σε υπέροχα χρώματα και πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας. Δείτε τα όλα εδώ και ελάτε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό για το δικό σας παιδάκι!

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.