Οι πιπίλες Bibi κατασκευάζονται στην Ελβετία, μετά από σημαντικές έρευνες για την εργονομία και την λειτουργικότητά τους και με αυστηρές προδιαγραφές. Δίκαια η εταιρεία Bibi έχει ηγετική θέση στον χώρο τα τελευταία 80 χρόνια.
Διαθεσιμότητα: Σε στοκ
9.90€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 0.30€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 3.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:
Η τέλεια πιπίλα! Όμορφη όσο δεν γίνεται, θα ενθουσιάσει τους γονείς και κυρίως θα τις αγαπήσει κάθε μωρό, χάρη στην ασύγκριτη ποιότητα της κατασκευάστριας εταιρείας της Ελβετικής  Bibi.  Οι πιπίλες Bibi κατασκευάζονται στην Ελβετία, μετά από σημαντικές έρευνες για την εργονομία και την λειτουργικότητά τους και με αυστηρές προδιαγραφές. Δίκαια η εταιρεία Bibi έχει ηγετική θέση στον χώρο τα τελευταία 80 χρόνια. 
 
Οι συγκεκριμένες πιπίλες ανήκουν στην κατηγορία Dental / Ορθοδοντική. Αυτό σημαίνει πως έχει ένα ασύμμετρο σχήμα καρδιάς και μια ασύμμετρη ορθοδοντική θηλή. Οδοντίατροι και λογοθεραπευτές συχνά συνιστούν τη χρήση της οδοντιατρικής θηλής καθώς κατά τη γνώμη τους, η οδοντιατρική θηλή δημιουργεί μεγαλύτερο χώρο στο στόμα που επιτρέπει περισσότερη κίνηση στη γλώσσα και έτσι υποστηρίζει περισσότερο την φυσική ανάπτυξη της γνάθου και του ουρανίσκου χάρη. 

Παρεχόμενες ηλικίες (με σφραγιδούλα πάνω στην θηλή, ώστε ακόμη και αν χάσετε την συσκευασία να ξέρετε τι μέγεθος πιπίλας έχετε στα χέρια σας):

  • 0-6 μηνών αρκουδάκι,
  • 6-16 μηνών ιπποπόταμος,
  • 16+ μηνών βατραχάκι 

Επιπλέον, σας έρχονται σε ένα καταπληκτικό κουτί με 4 λειτουργίες:

 

  • Δοχείο αποστείρωσης

 

 

  • Καπάκι Κουπ Πατ για κουλουράκια 

 

 

  • Καλούπι για χειροτεχνίες και παιχνίδια

 

 

  • Δοχείο αποθήκευσης της πιπίλας ή ότι άλλο φανταστεί ο νου σας