Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334
Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-21.00 | Σάββατο: 10.00-18.00

Ονειρεμένο βρεφικό δωμάτιο με υπέροχα σετ προίκας κούνιας!

Ο ερχομός του μωρού σας πλησιάζει και μαζί του και η στιγμή να ελέγξετε αν έχετε προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για τον πρώτο καιρό με το νεογέννητο. Μην ξεχνάτε ότι στην αρχή το μωράκι έχει πολλές απαιτήσεις  για αυτό φροντίστε να αγοράσετε εγκαίρως την κούνια και την προίκα της κούνιας του μωρού ώστε να απολαύσετε τις πρώτες μέρες μαζί του χωρίς έννοιες!

 Η προίκα κούνιας για το μωρό είναι πολύ σημαντική γιατί τα νεογέννητα κοιμούνται πολλές ώρες και θέλουμε να νιώσουν από την αρχή ασφάλεια και θαλπωρή όπως στην κοιλίτσα της μαμάς! Στο Pali Baby μπορείτε να βρείτε μοναδικά σετ προίκας κούνιας μωρού ανάλογα με το στυλ που σας ταιριάζει. Είναι ένα πολύτιμο δώρο για το μωρό σας που θα συντροφεύει τα πρώτα του όνειρα! 

Τι περιλαμβάνει ένα σετ προίκας κούνιας

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σετ προίκας κούνιας ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Τα πιο πλήρη σετ αποτελούνται από τα εξής: 

1.    Πάντα προστασίας που είναι πολύ σημαντική γιατί “ντύνει” τα κάγκελα της κούνιας κάνοντάς την πιο ασφαλή για το νεογέννητο. Αποτρέπει το μωράκι από το να χτυπήσει στα κάγκελα την ώρα που κοιμάται ή να σφηνώσει ανάμεσα στα κάγκελα το χεράκι ή το ποδαράκι του.

2.    Ακόμα περιλαμβάνουν πάπλωμα και σετ σεντόνια 3 τεμαχίων (πανωσέντονο, κατωσέντονο και μαξιλαροθήκη). Τα σεντόνια του μωρού πρέπει να είναι πάντα απόλυτα καθαρά για αυτό φροντίστε να ξεκινήσετε με τουλάχιστον τρία σετ για να υπάρχει πάντα έτοιμο εφεδρικό για αλλαγή καθώς τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι πολύ συχνά.

3.    Η κουνουπιέρα θα προστατεύσει το μωράκι σας από τα έντομα το καλοκαίρι και θα δώσει στο χώρο πριγκιπική διάθεση! Σε κάποια σετ περιλαμβάνεται και η βάση στήριξης κουνουπιέρας

4.    Τέλος ένα διακοσμητικό μαξιλάρι συμπληρώνει την ονειρεμένη εικόνα της κούνιας του μωρού σας!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των σετ προίκας κούνιας

  • Τα σετ που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση! Ό,τι χρειάζεται η μαμά για να προετοιμάσει την κούνια του μωρού σε μία αγορά σε μοναδικές τιμές προσφοράς!
  • Τα υφάσματα είναι από 100% βαμβάκι, ανθεκτικά, απορροφητικά και πολύ δροσερά και αφήνουν το δέρμα του μωρού σας να αναπνέει!
  • Το εξωτερικό ύφασμα της πάντας αφαιρείται εύκολα για να το κρατάτε πάντα καθαρό
  • Μπορείτε να επιλέξετε το σετ με την πάντα και το πάπλωμα διπλής όψεως όποτε με ένα σετ δημιουργείτε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς για το βρεφικό δωμάτιο.

 Ανακαλύψτε όλα τα σετ προίκας κούνιας για το μωρό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!