Αυθημερόν Παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής για όλα τα διαθέσιμα καθίσματα αυτοκινήτου!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Peek-A-Boo What is inside TAF TOYS 13335

ΚΩΔΙΚΟΣ: T-13335
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Το παιχνίδι έκπληξη peek-a-boo έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει να αναπτύξουν τον συντονισμό χεριού-ματιού, την επιδεξιότητα και τη δύναμη των δακτύλων μέσω των διαδραστικών του χαρακτηριστικών.
Ιδανικό για μωρά από 18 μηνών+.

22,90€

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

 

Peek-A-Boo What is inside TAF TOYS 13335

Σχεδιασμένο με γνώμονα τις αρχές της μάθησης Montessori, αυτό το παιδικό παιχνίδι είναι τέλειο για μωρά από 18 μήνες και άνω.

Αποτελείται από έξι αισθητηριακά μαντηλάκια, ταιριαστούς χρωματικά συνδέσμους σιλικόνης και τρία παιχνίδια έκπληξη.

Σχεδιασμένο να εμπλέκει το μωρό σας να συμμετάσχει στη συναρπαστική διαδικασία του ανοίγματος, του ξεφλουδίσματος και της αποκάλυψης του παιχνιδιού έκπληξη που κρύβεται μέσα.

Το παιχνίδι έκπληξη peek-a-boo έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει να αναπτύξουν τον συντονισμό χεριού-ματιού, την επιδεξιότητα και τη δύναμη των δακτύλων μέσω των διαδραστικών του χαρακτηριστικών.

Μπορεί να βελτιώσει τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και μνήμης, καθώς τα νήπια προσπαθούν να καταλάβουν πώς να αποκαλύψουν τις εκπλήξεις που κρύβουν στα μαντηλάκια.

Σχεδιασμένο με ζωηρά χρωματικά αντικείμενα, το peek-a-boo όχι μόνο θα αιχμαλωτίσει την προσοχή του μωρού σας, αλλά θα ενισχύσει και τις γνωστικές του ικανότητες, εξασκώντας τις δεξιότητές του στην αντιστοίχιση των χρωμάτων.

Αυτό το παιδικό παιχνίδι ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να προωθούν το δημιουργικό και ανεξάρτητο παιχνίδι.

Αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή παιχνιδιών Montessori για το παιδί σας.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Taf Toys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας και που είναι προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνέουν τη φαντασία. Όλα τα παιχνίδια μας έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τα δύο πρώτα χρόνια ανάπτυξής του. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία. Για ευκολότερη ανάπτυξη και ευκολότερη ανατροφή των παιδιών!

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: 2,50€

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: 2,50€ (Courier)
7,00€ (μεταφορική)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.