Αυθημερόν Παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής για όλα τα διαθέσιμα καθίσματα αυτοκινήτου!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Πανάκι αγκαλιάς TAF TOYS Bunny Blankie 13175

ΚΩΔΙΚΟΣ: 13175
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Απαλό νάνι, που θα λατρέψει το μωρό σας!
Είναι κατασκευασμένο από 100% απαλό και μαλακό βαμβάκι, σχεδιασμένο να παρέχει άνεση και ασφάλεια σε μωρά και μικρά παιδιά.

12,90€

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

 

To Bunnyblankie της ΤafToys είναι το πρώτο παιχνίδι προσκόλλησης του μωρού σας.

Είναι κατασκευασμένο από 100% απαλό και μαλακό βαμβάκι, σχεδιασμένο να παρέχει άνεση και ασφάλεια σε μωρά και μικρά παιδιά.

Το BunnyBlankie είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να καταπραΰνει και να ανακουφίζει το μωρό κατά τη διάρκεια του ύπνου,ή στην βόλτα του.

Το λούτρινο λαγουδάκι θα γίνει ο αχώριστος φίλος που θα το συντροφεύει παντού και θα του προσφέρει την αίσθηση της ασφάλειας και της θαλπωρής που όλα τα μωρά χρειάζονται.

Πλένεται στο πλυντήριο.

Μέγεθος: 36X20 cm

Στην TafToys καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του κατάλληλου αναπτυξιακού παιχνιδιού για το παιδί σας είναι μια σοβαρή απόφαση. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της TafToys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας και που είναι προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνέουν τη φαντασία. Όλα τα παιχνίδια μας έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τα δύο πρώτα χρόνια ανάπτυξής του. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία.

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: 2,50€

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: 2,50€ (Courier)
7,00€ (μεταφορική)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.