Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές Άνω Των 39€!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης είναι η ιδανική έκπληξη για το μωράκι σας!

Αναρωτιέστε τι ακούει και τι καταλαβαίνει τελικά το έμβρυο; 

Μπορεί τα έμβρυα να μην κατανοούν ακριβώς τι ακούν έχουν όμως την ικανότητα να αναγνωρίζουν ένα ρυθμό, τον τόνο της φωνής και την ομιλία. Έρευνες έχουν δείξει ότι το έμβρυο από την 16η εβδομάδα ακούει περιορισμένους ήχους όπως ήχους στομαχιού, την αναπνοή  και τους χτύπους της καρδιάς της μαμάς. Στην 20η με 24η εβδομάδα της κύησης αναγνωρίζει τη φωνή σας, τον χτύπο της καρδιάς σας και άλλους ήχους της καθημερινότητάς σας. Μάλιστα μπορεί να ξεχωρίσει την αντρική από τη γυναικεία φωνή, άρα καταλαβαίνει πότε μιλάει ο μπαμπάς και πότε η μαμά. Επιπλέον το έμβρυο έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίζει τη φωνή της μητέρας του από τις υπόλοιπες γυναικείες φωνές!

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, αν το έμβρυο εκτεθεί σε ήχους με μελωδία και ρυθμό αυξάνεται ο αριθμός των νευρικών κυττάρων που σχετίζονται με την αντίληψη της ακοής. Επίσης, οι ήχοι από την καθημερινή ζωή και τη φύση, όπως ο ήχος της βροχής χαλαρώνουν την έγκυο και μειώνουν το επίπεδο του στρες. Κι επειδή δεν είναι πάντα εφικτό να βρίσκεστε σε χώρο με χαλαρωτική μουσική το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης είναι η ιδανική έκπληξη για το μωράκι σας. Παράγει απαλούς και ανεπαίσθητους ήχους ζεν, οι οποίοι βοηθούν το έμβρυο, αλλά και τη μαμά να χαλαρώσει.


Γιατί να φορέσω ένα μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης;

  1. Όταν φοράτε το μενταγιόν σας με μακριά αλυσίδα, χαμηλά στην κοιλιά σας και κινείστε, το μενταγιόν παράγει έναν όμορφο, κατευναστικό ήχο που μαθαίνει να αναγνωρίζει το μωρό σας τόσο πριν τη γέννησή του όσο και μετά. 
  2. Ο ήχος του μενταγιόν ενισχύει τη συγκέντρωση, την αίσθηση της ακοής και τις δεξιότητες. Ακόμα κι αν το μωράκι δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι ακούει, θα προσπαθεί να επικεντρωθεί στον ήχο  και θα βελτιωθεί η πνευματική του διέγερση.
  3. Το έμβρυο ακούει και αρχίζει να αντιδρά στον ήχο του μουσικού μενταγιόν εγκυμοσύνης, μπορεί ακόμα και να προσπαθήσει να συντονιστεί με αυτόν  με αποτέλεσμα να βελτιώνονται τα αντανακλαστικά του και η κίνησή του συνολικά!
  4. Το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος! Μετά τη γέννηση το μωράκι σας είναι πιθανό να θυμάται τον ήχο από το μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης κι έτσι να αποτελέσει ένα μέσο χαλάρωσης ή ακόμα και νανούρισμα.


Δημιουργήστε ένα χαλαρό και ήρεμο περιβάλλον ανάμεσα σε εσάς και το μωράκι σας με τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης που θα βρείτε στο κατάστημά μας και κάντε μια ευχάριστη έκπληξη στο μωράκι σας!

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.