Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

LIZ Αρνάκι με χτύπο της καρδιάς & λευκούς ήχους ZAZU

ΚΩΔΙΚΟΣ: ZA-LIZ-01
ΕΤΑΙΡΙΑ: ZAZU
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο εντός 4-10 ημερών
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.

Προβατάκι ZAZU βοηθός συντροφιάς για τον ύπνο με Συσκευή Λευκών Ήχων, αισθητήρα εκκίνησης με τo κλάμα & 4 Μελωδίες. Τα Διάσημα Λούτρινα κουκλάκια για όνειρα γλυκά των βρεφών! Κοιμίζουν ακόμα και τα πιό ανήσυχα μωράκια. Είναι μαλακά ZAZU κουκλάκια με συσκευές που αναπαράγουν το χτύπο της καρδιάς της μητέρας, (όπως ακούγεται σε ένα υπερηχογράφημα), λευκούς ήχους (οικείους στο μωρό μέσα απο τη μήτρα) και μελωδίες. Διαθέτουν ενσωματωμένο ακουστικό αισθητήρα ήχου ώστε όταν το μωρό ξυπνάει, κάνει θόρυβο ή κλαίει αυτό επαναλαμβάνει το επιλεγμένο πρόγραμμα. Τα Zazu φροντίζουν ώστε ακόμα και τα πιό ανήσυχο μωρό να αποκοιμηθεί εύκολα χαρίζοντας του όνειρα γλυκά, ακόμα και σε περιπτώσεις που έχει φυσιολογικές ενοχλήσεις. Είναι μια μεγάλη βοήθεια και ένας σύμμαχος για τις μανούλες και θα τα αγαπήσετε ακόμα πιο πολύ, όταν θα αρχίσετε να κοιμάστε λίγο περισσότερο.

44,90€


 

Το απαλό, βελούδινο αρνάκι η Liz που μπορεί να μιμηθεί τον κτύπο της καρδιάς σας, είναι ιδανικό για να ηρεμήσει το νεογέννητο μωράκι σας. Με 6 διαφορετικούς ήχους, χρονοδιακόπτη και αυτόματη ενεργοποίηση κάθε φορά που κλαίει το μωρό, η Liz θα εξασφαλίσει ένα ήρεμο βράδυ στο παιδάκι σας αλλά και σε εσάς.

6 διαφορετικοί ήχοι. O κτύπος της καρδιάς σας, ο ήχος ενός καταρράκτη και 4 μελωδίες που χαλαρώνουν και ηρεμούν. 

Ενεργοποίηση με ένα απλό κούνημα. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε τη μουσική, απλά κουνήστε τη Liz και αυτή θα αρχίσει να παίζει το τελευταίο τραγούδι που έχετε επιλέξει.

Χρονοδιακόπτης με αυτόματη απενεργοποίηση. Μετά από 10 λεπτά ο ήχος θα κλείσει αυτόματα.

Ενεργοποιείται με το κλάμα του μωρού. Χάρη στον αισθητήρα ήχου που ενεργοποιείται με τη φωνή του μωρού σας, ο ήχος της Liz ενεργοποιείται κάθε φορά που το μωρό σας κλαίει.

Επιλέξτε την ένταση ήχου που επιθυμείτε. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου στο επίπεδο που επιθυμείτε.

Κατάλληλο για νεογέννητο.

Διαστάσεις: 33cm x 13cm x 12cm.

 

 

 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ