Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Γυμναστήριο-φωλιά TAF TOYS Koala Musical Newborn

ΚΩΔΙΚΟΣ: T-12535
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Παιδικό γυμναστήριο TAF TOYS ειδικά σχεδιασμένο για την ανάπτυξη και τη διασκέδαση του νεογέννητου!
Με σχήμα "φωλιάς" που αγκαλιάζει το μωράκι σας στην πρώτη φάση της ανάπτυξής του!
Διαθέτει 12 αναπτυξιακές δραστηριότητες για αμοιβαίο παιχνίδι και εξερεύνηση. Περιλαμβάνει 5 παιχνίδια πολλαπλών αισθητηρίων, ένα πολύχρωμο υφασμάτινο ουράνιο τόξο με έντονη αντίθεση χρωμάτων, έναν βρεφικό καθρέφτη ασφαλείας σε σχήμα φύλου, ένα μασητικό, μια κουδουνίστρα σε σχήμα πεταλούδας και ένα μουσικό παιχνίδι με πολύχρωμα φώτα.
Με το τράβηγμα του μασητικού, το μωρό ενεργοποιεί τη μουσική και το χρωματιστό φως, αναπτύσσοντας με την κίνηση αυτή τη γνωστική του κατανόηση.
To κρεμαστό μουσικό παιχνίδι που διαθέτει μπορεί να συνδεθεί εύκολα στις βρεφικές κούνιες, στα καθίσματα του αυτοκινήτου και σχεδόν οπουδήποτε, καθιστώντας το ένα υπέροχο παιχνίδι με το οποίο μπορεί να παίξει το μωρό καθώς μεγαλώνει.

84,90€


 

Το Taf Toys Koala Musical Coy gym είναι ένα τέλειο αναπτυξιακό πακέτο 4 σε 1, ειδικά σχεδιασμένο για νεογέννητα, που προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρού σας όπως εκείνο μεγαλώνει.

Το άνετο γυμναστήριο Koala Musical Cozy Gym σχεδιάστηκε ειδικά για να διευκολύνει τη μετάβαση του μωρού σας  από τη μήτρα στον έξω κόσμο

Διαθέτει 4 επιλογές χρήσης: ξεκινώντας ως άνετη βρεφική φωλιά με μαλακό ύφασμα, για την απόλυτη άνεση του μωρού,  που το βοηθά στην μετάβαση από το περιβάλλον τις μήτρας  στον κόσμο μας, ενεργοποιώντας  ένα  χαριτωμένο περιβάλλον για  νεογέννητα.

Άνετο γυμναστήριο με αψίδες ανοιχτής προβολής για εύκολη αλληλεπίδραση με το μωρό, Τέλεια υποστήριξη για την ώρα που στέκεται  στην κοιλίτσα του, τοποθετήστε το μωρό στις πλευρές του χαλιού  ενθαρρύνοντας  το να σηκώνει το κεφαλάκι του  και το λαιμό, ενισχύοντας έτσι τους μυς του αυχένα και της πλάτης. 

Ως γυμναστήριο πλήρους μεγέθους, καθώς το μωρό σας αναπτύσσεται, με  12 αναπτυξιακές  δραστηριότητες  για αμοιβαίο παιχνίδι και εξερεύνηση. Περιλαμβάνει 5 παιχνίδια πολλαπλών αισθητηρίων  ,ένα  πολύχρωμο υφασμάτινο ουράνιο τόξο με έντονη αντίθεση χρωμάτων και έναν  βρεφικό καθρέφτη ασφαλείας σε σχήμα φύλου .

Την Kimmy the Koala με το μασητικό  μωρό Joey που βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς του. Μια κουδουνίστρα  σε σχήμα  πεταλούδας και ένα μουσικό παιχνίδι με πολύχρωμα φώτα. Με το τράβηγμα του μασητικού, το μωρό ενεργοποιεί τη μουσική και το χρωματιστό φως, αναπτύσσοντας με την κίνηση αυτή τη γνωστική του κατανόηση, η οποία σταδιακά το  βοηθά να συνειδητοποιήσει την ικανότητα ελέγχου την οποία διαθέτει και την αλληλουχία των γεγονότων, κατανοώντας με τον τρόπο αυτό την έννοια της αιτίας και του αποτελέσματος.

Το παιχνίδι με τα κρεμαστά παιχνίδια ενθαρρύνει την ανάπτυξη των αισθήσεων του μωρού, τις λεπτές και αδρές του δεξιότητες και τον συντονισμό των χεριών. Αυτό το μουσικό παιχνίδι μπορεί να συνδεθεί εύκολα στις βρεφικές κούνιες, στα καθίσματα του αυτοκινήτου και σχεδόν οπουδήποτε, καθιστώντας το ένα υπέροχο παιχνίδι με το οποίο μπορεί να παίξει το μωρό καθώς μεγαλώνει. Για ευκολότερη ανάπτυξη και ευκολότερη ανατροφή των παιδιών! Στην Taf Toys καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του σωστού αναπτυξιακού παιχνιδιού για το παιδί σας είναι μια σοβαρή απόφαση.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Taf Toys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας και είναι προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνέουν τη φαντασία. Όλα τα παιχνίδια μας δημιουργήθηκαν με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών ανάπτυξής τους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία.

Για ευκολότερη ανάπτυξη και ευκολότερη ανατροφή των παιδιών!

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ