Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Βάση Nuna BASE next

ΚΩΔΙΚΟΣ: IF14900ACSGL
ΕΤΑΙΡΙΑ: NUNA
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Βάση Isofix κατάλληλη για καθίσματα NUNA Next & για πορτ μπεμπέ Cari Next!
Η βάση BASE next παρέχει απλή και ασφαλή εγκατάσταση, περιλαμβάνει περιστροφή που επιτρέπει το εύκολο δέσιμο του παιδιού στο κάθισμα και διαθέτει ενσωματωμένη πλευρική προστασία και απόλυτη ασφάλεια.
Με 13 ρυθμιζόμενες θέσεις ISOFIX, είναι η απόλυτη βάση!
Ασφαλής Σηματοδότηση: χρωματιστές μπάρες ενδείξεων που επιβεβαιώνουν τη σωστή εγκατάσταση της βάσης και του καθίσματος. Χωρίς αμφιβολίες.
Νικήτρια του βραβείου σχεδιασμού Red Dot 2020.

197,00€219,99€


 

Μια βάση. 4 τρόποι να κινείσαι. Η BASE next™ προσφέρει απόλυτη προσαρμοστικότητα καθώς αποτελεί τη βάση ενός δομημένου συστήματος συμβατού με το CARI next, ένα πορτ μπεμπέ κάθισμα αυτοκινήτου, το PIPA next, το ευέλικτο βρεφικό κάθισμα της Nuna, το ARRA next, ένα πλήρους ανάκλησης βρεφικό κάθισμα και το TODL next, ένα κομψό κάθισμα που μεγαλώνει με το μωρό από νεογέννητο ως νήπιο.

Η βάση BASE next παρέχει απλή και ασφαλή εγκατάσταση, περιλαμβάνει περιστροφή που επιτρέπει το εύκολο δέσιμο του παιδιού στο κάθισμα και διαθέτει ενσωματωμένη πλευρική προστασία και απόλυτη ασφάλεια.

Με 13 ρυθμιζόμενες θέσεις ISOFIX, είναι η απόλυτη βάση!

Χαρακτηριστικά:

  • Νικήτρια του βραβείου σχεδιασμού Red Dot 2020.
  • Συμβατή με το Σύστημα NEXT™: Το Σύστημα NEXT προσφέρει απόλυτη ευελιξία με 4 επιλογές για τα πρώτα 4 χρόνια, χρησιμοποιώντας μια βάση για όλα τα συμβατά προϊόντα.
  • Περιστροφή 360° για εύκολο δέσιμο ή αφαίρεση του παιδιού από το κάθισμα και τοποθέτηση με ένα click.
  • Μπάρα επαναφοράς που παρέχει περισσότερο χώρο για τα πόδια του παιδιού.
  • Τεχνολογία εγκατάστασης True lock™ που επιτρέπει τη γρήγορη, απλή και ασφαλή τοποθέτηση χρησιμοποιώντας τους προσαρμογείς ISOFIX του αυτοκινήτου.
  • 13 θέσεις ISOFIX που επιτρέπουν την εξατομικευμένη τοποθέτηση στο κάθισμα του αυτοκινήτου σας.Ασφαλής Σηματοδότηση: χρωματιστές μπάρες ενδείξεων που επιβεβαιώνουν τη σωστή εγκατάσταση της βάσης και του καθίσματος. Χωρίς αμφιβολίες.
  • Δείκτες ποδιού στήριξης, τοποθέτησης καθίσματος και περιστροφής του καθίσματος ξεχωριστά εμφανίζονται σε μια οθόνη κάνοντας την εγκατάσταση πανεύκολη.
  • Ανθεκτικά, απορροφητικά στους κραδασμούς πλαστικά μέρη που μειώνουν τις δυνάμεις που αναπτύσσονται, κρατώντας το μωρό σας ασφαλές.
  • Ζώνη απορρόφησης σύγκρουσης εντός του ποδιού σταθεροποίησης που απορροφά και ελαχιστοποιεί τις δυνάμεις που προκαλούνται σε περίπτωση σύγκρουσης.
  • Ενσωματωμένη θήκη για εύκολη πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσης.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 

Διαστάσεις: 65 x 41 x 48 cm

Βάρος: 7 kg

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ