Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Υπνόσακος χειμωνιάτικος GROBAG Sleeping Ollie 2.5 tog, 6-18 μηνών 491602

ΚΩΔΙΚΟΣ: 491602
ΕΤΑΙΡΙΑ: THE GRO COMPANY
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

O βρεφικός υπνόσακος GROBAG είναι η ιδανικότερη και ασφαλέστερη λύση για τον ύπνο, καθώς διατηρεί το μωρό ζεστό όλο το βράδυ.
Είναι 100% βαμβακερός εξαιρετικής ποιότητας και ραφής και φέρει την υπογραφή του Οργανισμού Lullaby Trust που ερευνά τον ασφαλή ύπνο των βρεφών.
Ανοίγει εύκολα για αλλαγή πάνας. Πλένεται άφοβα στο πλυντήριο και μπαίνει στο στεγνωτήριο!
Πληρεί τις βρετανικές προδιαγραφές ασφαλείας BS 8510:2009.
Κατάλληλο για παιδιά με ελάχιστο βάρος 8.1 κιλά (65-80εκ) και για θερμοκρασίες 16-20°C.

62,75€63,90€


 

H μικρή σας θα δείχνει αξιολάτρευτη μέσα στο χαριτωμένο αυτό βαμβακερό υπνόσακο σε ροζ χρωματικούς τόνους. Η υφή του υφάσματος είναι τέλεια για μικρά χεράκια που εξερευνούν τον κόσμο. 

Οι υπνόσακοι GroBag αποτελούν την ιδανικότερη και ασφαλέστερη λύση για την ώρα του ύπνου, καθώς επιτρέπουν στο μωρό να διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού δεν κινδυνεύει να ξεσκεπαστεί και να κρυώνει, ή να τυλιχθεί στα σκεπάσματά του και να ζεσταίνεται. Έτσι, τόσο το μωρό σας όσο και εσείς κοιμάστε καλύτερα.

Είναι βαμβακεροί, εξαιρετικής ποιότητας και ραφής και πλένονται άφοβα στο πλυντήριο και μπαίνουν στο στεγνωτήριο!

Επιπλέον, είναι απόλυτα ασφαλείς. Πληρούν τις βρετανικές προδιαγραφές ασφαλείας BS8510:2009 και τους συνιστά ο Οργανισμός Lullaby Trust, ο οποίος εξειδικεύεται σε θέματα ασφαλούς ύπνου των βρεφών και ευαισθητοποιεί για τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο.

Ο υπνόσακος είναι κατάλληλος για μωράκια από 6 έως 18 μηνών, ελάχιστο βάρος 8.1 κιλά και για θερμοκρασίες 16-20°C.


Γιατί ένας υπνόσακος Gro διαφέρει από τους άλλους υπνόσακους στην αγορά;

Ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των νέων μαμάδων στην Αγγλία χρησιμοποιούν υπνόσακο για τα μωρά τους. 9 χρόνια πριν, όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι υπνόσακοι Gro στην αγορά, το ποσοστό αυτό ήταν λιγότερο από 2%. Είναι τέτοια όμως η ποιότητά τους και τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα στον αδιατάραχτο/ησυχο ύπνο των μωρών που όπως με Βρετανικό χιούμορ ισχυρίζονται στην εταιρεία Gro, έχουν αλλάξει τις συνήθειες ύπνου των μωρών όλου του Έθνους!

Πέρα όμως από αυτό το γεγονός, η εταιρεία Gro αδιάκοπα από την έναρξή της, δίνει έμφαση όχι απλά στον ύπνο των μωρών, αλλά στην απόλυτη ασφάλεια στον ύπνο τους. Από το 2011 δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τον οργανισμό FSID που μετονομάστηκε σε Lullaby Trust και έκτοτε παρέα ερευνούν τα θέματα του ασφαλούς ύπνου των μωρών. Γι αυτό και μπορούν ανενόχλητα να ισχυρίζονται ότι οι υπνόσακοι Gro είναι όχι απλά οι καλύτεροι για τον ήρεμο ύπνο του μωρού,αλλά οι καλύτεροι και για την ασφάλειά του. 

Γιατί να επιλέξετε έναν υπνόσακο GroBag

  • H Gro Company είναι η υπερήφανη κατασκευάστρια των αυθεντικών GroBag, οι οποίοι έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, ενώ τους συνιστά και ο βρετανικός οργανισμός The Lullaby Trust.
  • Δεν επιτρέπουν στο μωρό να ξεσκεπαστεί και να κρυώσει, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει το ίδιο αλλά και όλη η οικογένεια.
  • Το μωρό δεν μπορεί να κουκουλωθεί ή να μπλεχτεί με τον υπνόσακο.
  • Κρατούν τα μωρά σε μια άνετη θερμοκρασία όλη τη νύχτα.
  • Το μωρό σας μπορεί να ξυπνήσει, να μετακινηθεί στην κούνια του και να ξανακοιμηθεί μόνο του, χωρίς να χρειαστεί να το σκεπάσετε.
  • Γίνονται αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας του βραδινού ύπνου. Όταν το μωρό τους φοράει αισθάνεται οικεία και άνετα και καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα του ύπνου, ακόμα και αν βρίσκεται μακριά από το σπίτι.
  • Βοηθούν στη μετάβαση από την καλαθούνα στην κούνια, καθώς είναι το κοινό σημείο ανάμεσα στα δύο.
  • Οι υπνόσακοι GroBag είναι από τους πρώτους που εναρμονίστηκαν με τις νέες προδιαγραφές ασφαλείας που θέτει το βρετανικό πρότυπο BS 8510:2009, το οποίο διασφαλίζει περαιτέρω όλες τις πτυχές της ποιότητας και της ασφάλειας.

Πολυβραβευμένοι

Κάθε χρόνο η εταιρεία Gro κερδίζει βραβεία που επιβεβαιώνουν την προτίμηση των μαμάδων αλλά και την αναγνώριση της ποιότητάς τους από τον Κλάδο των Βρεφικών Ειδών. Είναι ενθουσιασμένοι που και φέτος κερδίσανε Χρυσά Βραβεία, ως το καλύτερο βρεφικό προϊόν. Σήμερα η Gro Bag απαριθμεί 4 Χρυσά Βραβεία Mother and Baby και 2 Βραβεία Πρακτικού Γονέα. Το μεγαλύτερο βραβείο όμως είναι η προτίμηση των μαμάδων που τους έχει κατατάξει στο πρώτο προϊόν της κατηγορίας με περισσότερους από 3 εκατομμύρια υπνόσακους να έχουν πουληθεί στην Αγγλία μέχρι στιγμής.

 Όπως λένε και στην Αγγλία: Ένας οποιοσδήποτε υπνόσακος, με ένα οποιοδήποτε άλλο όνομα, απλά ΔΕΝ είναι Gro.

 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δείτε Επίσης