Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Χαλάκι δραστηριοτήτων XL Koala Daydream TAF TOYS 12775

ΚΩΔΙΚΟΣ: T-12775
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Εξαιρετικά μαλακό χαλάκι δραστηριοτήτων από τηνTAF TOYS με πολύχρωμες εικονογραφήσεις από υψηλής ποιότητας υλικά & πλήρως ελεγμένο ως προς την ασφάλεια ώστε να πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Διαθέτει αποσπώμενο καθρέφτη για μωρά, μασητικό οδοντοφυΐας Joey το κοάλα, πλαστικούς κρίκους με διαφορετικές υφές και την Kimmy το κοάλα με τα μεγάλα αυτιά που γυρίζουν.
Ενθαρρύνει την ανάπτυξη των αδρών κινητικών δεξιοτήτων του μωρού. Βοηθά να ηρεμεί και να ψυχαγωγεί το μωρό στο σπίτι ή στην βόλτα.

66,90€


 

Χαλάκι υψηλής ποιότητας υλικών, μεγάλου μεγέθους (150 X 100 εκ), για δύο ή περισσότερα μωρά !

Εξαιρετικά μαλακό για μεγαλύτερη άνεση.

Ειδικά σχεδιασμένο για να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μωρών από την πρώτη μέρα.

Γεμάτο δραστηριότητες - αποσπώμενος καθρέφτης για μωρά, μασητικό οδοντοφυΐας Joey το κοάλα, πλαστικοί κρίκοι με διαφορετικές υφές και την Kimmy το κοάλα με τα μεγάλα αυτιά που γυρίζουν.

Ενθαρρύνει την ανάπτυξη των αδρών κινητικών δεξιοτήτων του μωρού. Βοηθά να ηρεμεί και να ψυχαγωγεί το μωρό στο σπίτι ή στην βόλτα.

Οι πολύχρωμες, αξιαγάπητες εικονογραφήσεις από τη συλλογή KoalaDaydream διεγείρουν την αλληλεπίδραση γονέα-μωρού και τη συναισθηματική νοημοσύνη του μωρού.

Ελεγμένο ως προς την ασφάλεια ώστε να πληροί τα υψηλά μας πρότυπα.

Όλα τα παιχνίδια της TAF TOYS  δημιουργούνται με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τα δύο πρώτα χρόνια ανάπτυξής του. Στόχος της TAF TOYS είναι να βοηθήσουνε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία.


Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ