Βρεφική φωλιά TUTTOLINA που συνδυάζει στρωματάκι, κρεβατάκι και υπνόσακο για το μωρό σας! Με σχήμα ''κουκκούλι'' που αποτρέπει την κύλιση, το αναποδογύρισμα ή την πτώση ακόμα και των πιο ανήσυχων στον ύπνο μωρών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές. Από 100% βαμβάκι. Γέμιση από σιλικόνη.

Διαθεσιμότητα: 1-3 ημερών
50.00€ 45.00€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 2.25€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 5.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Η βρεφική φωλιά ή coccoon από την Tuttolina είναι ένα νέο καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει στρωματάκι, κρεβατάκι και υπνόσακο σε μία ολοκληρωμένη πρόταση για το βρεφικό δώματιο με ένα μοναδικό τρόπο.

Η "φωλιά" του μωρού μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε επιφάνεια, όπως στην αλλαξιέρα, το κρεβάτι ή ακόμα και το πάτωμα, μετατρέποντας τη αμέσως σε αναπαυτικό κρεβατάκι. Έτσι, ο γονιός που έχει αυτή τη διασκεδαστική φωλιά δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσει ξανά για το πώς θα βολέψει το μωρό του σε όποιον χώρο κι αν βρίσκεται. 

Επιπλέον, χάρη στο πρακτικό σχήμα του, το coccoon κρατάει το βρέφος σταθερό στη θέση του, ζεστά και αναπαυτικά, ενώ το σχήμα ''κουκούλι'' αποτρέπει την κύλιση, το αναποδογύρισμα η την πτώση ακόμα και των πιο ανήσυχων στον ύπνο μωρών, ανεξάρτητα από την επιφάνεια στην οποία ξεκουράζονται.

Η βρεφική φωλιά Tuttolina θα σας εντυπωσιάσει τόσο με την ποιότητα όσο και με την υψηλή αισθητική της, ενώ θα προσφέρει τη βέλτιστη άνεση και φροντίδα στο μωρό σας! Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να διαλέγεται το χρώμα που σας αρέσει καλύτερα κάθε φορά!

Το coccoon Tuttolina είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και πλένεται ολόκληρο. Το εξωτερικό είναι φτιαγμένο από 100% εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι ενώ η γέμιση είναι από σιλικόνη.