Αυθημερόν Παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής για όλα τα διαθέσιμα καθίσματα αυτοκινήτου!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Σετ αξεσουάρ θηλασμού AMEDA Breast Pumping Accessory Kit

ΚΩΔΙΚΟΣ: 171701
ΕΤΑΙΡΙΑ: AMEDA
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Περιλαμβάνει: 20 σακουλάκια φύλαξης γάλακτος Store 'N Pour, 2 προσαρμογείς χωνιού, 10 επιθέματα θηλασμού μιας χρήσεως NoShow Premium και 4 μπουκάλια φύλαξης μητρικού γάλακτος.

36,70€

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

 

Ένα σετ με όλα τα απαραίτητα για τις μητέρες που χρησιμοποιούν θήλαστρο.

Το Breast Pumping Accessory Kit της Ameda περιλαμβάνει 20 σακουλάκια φύλαξης γάλακτος Store 'N Pour, 2 προσαρμογείς χωνιού, 10 επιθέματα θηλασμού μιας χρήσεως NoShow Premium και 4 μπουκάλια φύλαξης μητρικού γάλακτος.

Τα σακουλάκια Store 'N Pour διαθέτουν εύκολο κλείσιμο, τύπου φερμουάρ, ώστε να μην υπάρχουν διαρροές, ενώ το μοναδικό τους στόμιο εμποδίζει το γάλα να χυθεί κατά την μεταφορά. Ο μοναδικός τρόπος προσαρμογής του συστήματος άντλησης στις εγκοπές που διαθέτει το σακουλάκι, οι οποίες βρίσκονται κάτω από το κλείσιμο τύπου φερμουάρ, εμποδίζει την απώλεια γάλακτος. Τέλος, χάρη στην ειδική τους βάση, τα γεμάτα σακουλάκια μπορούν να σταθούν μόνα τους, ενώ τοποθετούνται με ασφάλεια στην κατάψυξη.

Τα επιθέματα NoShow Premium είναι ιδιαίτερα απορροφητικά, ώστε να αποτρέπουν ενοχλητικούς λεκέδες στα ρούχα. Έχουν μοναδικό τριγωνικό σχήμα που τους επιτρέπει να εφαρμόζουν άνετα και να παραμένουν μέσα σε οποιοδήποτε στυλ στηθόδεσμου.

Τα μπουκάλια φύλαξης μητρικού γάλακτος διαθέτουν σπείρωμα universal, συμβατό με όλα τα κοινά σετ άντλησης, καθώς και αεροστεγές κάλυμμα για ερμητικό σφράγισμα του μπουκαλιού, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία του γάλακτος. Τοποθετούνται με ασφάλεια στην κατάψυξη.

 

 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: 2,50€

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: 2,50€ (Courier)
7,00€ (μεταφορική)

Δείτε Επίσης

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.