Σάββατο 10.00-15.00 καλέστε 6948068170
Δευτερα-Παρασκευη 10.00-17.00 καλέστε 2105777334
Είναι πολύ σημαντικό για κάθε μικρό παιδί να περνάει χρόνο έξω και να αθλείται, όποτε ο καιρός το επιτρέπει.
Η Pali Baby Island το γνωρίζει αυτό, και σας παρουσιάζει ένα μοναδικό, πρωτότυπο προϊόν: το Roy είναι 2 σε 1, ποδήλατο ισορροπίας και πατίνι!
Με το Roy, το παιδάκι σας μπορεί ταυτόχρονα και με ένα προϊόν μόνο, να μάθει να κρατάει ισορροπία και να χειρίζεται το τιμόνι του ποδηλάτου, αλλά και να απολαμβάνει την ελευθερία του πατινιού.
Διαθεσιμότητα: Σε στοκ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
70.00€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 3.50€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 5.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:
Με το Roy, το παιδάκι σας μπορεί ταυτόχρονα και με ένα προϊόν μόνο, να μάθει να κρατάει ισορροπία και να χειρίζεται το τιμόνι του ποδηλάτου, αλλά και να απολαμβάνει την ελευθερία του πατινιού. Εναλλάσσοντας το ποδήλατο και το πατίνι, γυμνάζεται και δυναμώνει διαφορετικούς μύς κάθε φορά, αποκτά αίσθηση της κατεύθυνσης, του κέντρου βάρους, της ταχύτητας και της ισορροπίας, χωρίς να βαρεθεί ούτε στιγμή, και φυσικά προετοιμάζεται για το κανονικό ποδήλατο και το μεγάλο πατίνι που θα αντιμετωπίσει λίγο αργότερα.
 
Το Roy απευθύνεται σε μικρά παιδιά, και έτσι έχει σχεδιαστεί για να είναι απόλυτα ασφαλές, ανεξάρτητα από την χρήση του. Η επιφάνεια του πατινιού είναι εξαιρετικά αντιολισθητική και εργονομικά σχεδιασμένη για ανέμελες βόλτες. Το τιμόνι είναι καλυμμενο με μαλακές, αντιολισθητικές λαβές, και όλες οι άκρες και τα τμήματα που εξέχουν είναι καλυμμένα ή στρογγυλεμένα, προς αποφυγή τραυματισμών. Ακόμη, οι μεγάλοι τροχοί απο ειδικό αφρό EVA είναι σταθεροί, ανθεκτικοί και κατάλληλοι για κάθε τύπο εδάφους. Η σέλα είναι μαλακή και διαθέτει ειδικό σταθεροποιητή.
Επιπλέον, το Roy μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας: τόσο το τιμόνι όσο και η σέλα ρυθμίζονται ώς προς το ύψος τους, έτσι ώστε το παιδάκι σας να έχει κάθε φορά σωστή στάση σώματος και να νιώθει άνετα κατα την ''οδήγηση''.
 
Ακόμη, το σετ περιλαμβάνει κράνος, κόρνα και φωτάκι για τον μικρό οδηγό, και ιμάντα μεταφοράς επ'ώμου για τον γονιό. Επίσης, περιέχονται και αυτοκολλητάκια, έτσι ώστε ο μικρός οδηγός να διακοσμήσει όπως θέλει το... όχημα του!
 
Χαρακτηριστικά: 
 
- 2 σε 1: Ποδήλατο ισορροπίας και πατίνι
- Κόρνα και ανακλαστήρας
- Αντιολισθητικές λαβές
- Αντιολισθητικό πατάκι
- Στρογγυλεμένες άκρες για αποφυγή τραυματισμών
- Σέλα με σταθεροποιητή
- Ρύθμιση ύψους στη σέλα και το τιμόνι
- Τροχοί 12'' απο αφρό EVA
- Ιμάντας μεταφοράς
- Κράνος
- Διακοσμητικά αυτοκόλλητα