Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Παρασκευαστής Γάλατος TOMMEE TIPPEE Perfect Prep Black 423726

ΚΩΔΙΚΟΣ: 423726
ΕΤΑΙΡΙΑ: TOMMEE TIPPEE
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Το Perfect Prep της Tommee Tippee θα σας λύσει τα χέρια όταν χρειάζεστε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα το μπιμπερό του μωρού σας. Μέσα σε 2 μόνο λεπτά φτιάχνει το μπιμπερό στην ιδανική θερμοκρασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ταΐσετε το μωράκι σας. Διαθέτει ειδικό φίλτρο ώστε να μπορείτε να το γεμίζετε εύκολα και γρήγορα με νερό βρύσης ενώ όλες οι λειτουργίες του είναι ηλεκτρονικές ώστε να μη χρειάζεστε να σκέφτεστε εάν θέλει αφαλάτωση μιας και οι φωτεινές λυχνίες θα σας ενημερώσουν. Η συσκευασία περιλαμβάνει το Perfect Prep, ένα ανταλλακτικό φίλτρο, ένα μπιμπερό Tommee Tippee Closer to Nature 150ml και ένα καπάκι μπιμπερό για αποθήκευση.

156,00€195,00€


 

Παρασκευαστής Γάλατος TOMMEE TIPPEE Perfect Prep Black 423726

Η συσκευή προετοιμασίας tommee tippee® Perfect Prep ετοιμάζει ένα φρέσκο μπουκάλι γάλα, ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία, σε λιγότερο από 2 λεπτά.

Το Perfect Prep έχει σχεδιαστεί για χρήση με νερό απευθείας από τη βρύση.

Το νερό περνάει μέσα από ένα μοναδικό αντιβακτηριακό φίλτρο, για να διασφαλίσει ότι είναι καθαρό και ασφαλές, όπως και το βραστό νερό από το βραστήρα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά φίλτρα tommee tippee® Anti-Bacterial Replacement με το Perfect Prep.

Το φίλτρο μπορεί να μοιάζει πολύ με άλλα φίλτρα νερού, αλλά περιλαμβάνει μια μοναδική μεμβράνη διήθησης για την απομάκρυνση βακτηρίων και άλλων ρύπων που μερικές φορές μπορούν να βρεθούν στο νερό. Προετοιμάζει μια νέα φιάλη σε σωστή θερμοκρασία σε λιγότερο από δύο λεπτά Λειτουργεί με οποιοδήποτε γάλα σε σκόνη Διανέμει σωστή ποσότητα νερού για ακριβή και συνεπή αραίωση Η αρχική ζεστή βολή του νερού σκοτώνει τα βακτηρίδια που μπορεί να υπάρχουν στον τύπο

Χαρακτηριστικά

  • Ετοιμάζει μέσα σε μόνο 2 λεπτά ένα μπιμπερό με γάλα σε σκόνη.
  • Αυτόματη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας του γάλακτος και διανομή της σωστής ποσότητας νερού για ακριβή αραίωση.
  • Xρήση νερού απευθείας από τη βρύση, που όμως καθαρίζεται από βακτήρια και ρύπους, χάρη στο μοναδικό αντιβακτηριακό φίλτρο Perfect Prep.
  • Διατίθενται ανταλλακτικά φίλτρα αντικαταστασής.
  • Λειτουργεί με οποιοδήποτε γάλα σε σκόνη.
  • Διαστάσεις: 23,4 x 33,5 x 31 cm.

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ