Με την Kiddy η ασφάλεια του παιδιού σας προηγείται!
Κάθισμα αυτοκινήτου κατάλληλο για παιδιά βάρους 9 - 18 κιλά (ηλικίας περίπου 9 μηνών έως 4 ετών).
Καινοτόμο, μοντέρνο, άνετο, αλλά πάνω από όλα ασφαλές!
Ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές προϋποθέσεις που θέτει ο νέος ευρωπαϊκός κανονισμός ασφαλείας ECE-R44/04.
Εξαιρετικά αποτελέσματα στο Supplement 7, τεστ πρόσκρουσης κατά την οποία το αυτοκίνητο αναποδογυρίζει.
Διαθεσιμότητα: Σε στοκ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
289.00€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 8.67€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 3.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Kiddy Phoenixfix 3: Η ασφάλεια του παιδιού σας προηγείται! Καινοτόμο, μοντέρνο, άνετο, μα πάνω από όλα ασφαλές.

Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου κατάλληλο για παιδιά βάρους 9-18 κιλά (ηλικίας περίπου 9 μηνών έως 4 ετών).

Οι γονείς θέλουν ασφάλεια και σιγουριά για τα παιδιά τους. Το κάθισμα αυτοκινήτου Phoenixfix 3 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένετε από ένα προϊόν της Kiddy: προσφέρει μέγιστη ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικό προς το χρήστη. Παράλληλα, συνδυάζει ξεχωριστό σχεδιασμό με υψηλή ποιότητα.

Το Phoenixfix 3 ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές προϋποθέσεις που θέτει ο νέος ευρωπαϊκός κανονισμός ασφαλείας ECE-R44/04. Το νέο κάθισμα της Kiddy πέρασε το απαιτητικό τεστ Supplement 7 με μεγάλη άνεση, γεγονός που οφείλεται στο νέο, βελτιωμένο σχήμα του καθίσματος, τη χρήση υλικών υψηλής επίδοσης και στο βελτιωμένο Kiddy Impact Shield.

Το σύστημα K-fix+ επανασχεδιάστηκε. Οι υποδοχές είναι μακρύτερες για ευκολότερη τοποθέτηση στο αυτοκίνητο και προσφέρουν μεγαλύτερη ανάκλιση. Επίσης, διαθέτουν μια νέα "έξυπνη" πλευρική κίνηση. Έτσι, το κάθισμα μπορεί να μετακινηθεί προς το πλάι ώστε να δίνει περισσότερο χώρο στο παιδί για να μπαίνει και να βγαίνει από το αυτοκίνητο με ασφάλεια. Επίσης, κάνει πιο εύκολο να δέσετε τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου. Κυρίως, όμως, το κάθισμα θα μετακινηθεί προς το πλάι σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, απομακρύνοντας το παιδί από τη ζώνη πρόσκρουσης. Μεγαλύτερη προστασία για το παιδί εκεί που χρειάζεται περισσότερο!

Η επένδυση και το μαξιλάρι του καθίσματος σχεδιάστηκαν από την αρχή. Επιτρέπουν στο παιδί  να κάθεται ψηλότερα για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο πάνω μέρος του σώματος, προσφέροντάς του μεγαλύτερη άνεση. Διαθέτει νέο 3D διχτυωτό ύφασμα που αναπνέει, ώστε το παιδί να μην ζεσταίνεται. Το προσκέφαλο 5 θέσεων και το προσαρμοζόμενο υποπόδιο επιτρέπουν στο κάθισμα να προσαρμόζεται στη σωματική ανάπτυξη του παιδιού. Τέλος, το νέο Shock Absorber μειώνει τις δυνάμεις που ασκούνται στο παιδί σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Το Phoenixfix 3 είναι εύκολο και απλό στην προσαρμογή: βάλτε το παιδί στο κάθισμα, προσαρμόστε καλά το Kiddy Impact Shield, δέστε τη ζώνη ασφαλείας και είστε έτοιμοι!

Το ύφασμα του καθίσματος διαθέτει ένθετα που αντανακλούν το φως για πρόσθετη ασφάλεια, ώστε να εξασφαλίζεται ότι το κάθισμα θα είναι ορατό σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, το ύφασμα είναι καλυμμένο με μικρές κουκίδες που μεταφέρουν ένα μοναδικό μήνυμα σε κώδικα Μορς: "Kiddy - we love our kids".

Το Kiddy Phoenixfix 3 παρέχει εξασφαλισμένη άνεση και ασφάλεια, όπου και αν πηγαίνετε ή ταξιδεύετε! Διαθέτει πιστοποίηση και για χρήση μέσα στο αεροπλάνο, κατάλληλο ακόμη και για τα εναέρια ταξίδια του μωρού με την οικογένειά σας! 

Χαρακτηριστικά

Enchanced Kiddy Impact Shield
Το βελτιωμένο Kiddy Impact Shield είναι εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό ασφαλείας ECE-R44/04 Supplement 7 - το τεστ πρόσκρουσης κατά την οποία το αυτοκίνητο αναποδογυρίζει. Eπιτρέπει την πρόσθια κίνηση του επάνω τμήματος του σώματος σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Έτσι, η πολύ ευαίσθητη περιοχή του αυχένα καταπονείται πολύ λιγότερο σε σχέση με τις παραδοσιακές ζώνες ασφαλείας 5 σημείων.

Side Impact Protection
Σε περίπτωση πρόσκρουσης, το Shock Absorber απορροφά κάθε δύναμη που δημιουργείται κατά μήκος της ζώνης ασφαλείας του αυτοκινήτου, που ασφαλίζει το Impact Shield. Με αυτόν τον τρόπο, οι δυνάμεις κατευθύνονται μακριά από το παιδί.

Optimized geometric designed lateral areas
Η προστασία πλευρικής πρόσκρουσης του Phoenixfix 3 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη προστασία στο παιδί σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Ταυτόχρονα το παιδί έχει πολύ καλή ορατότητα έξω από το παράθυρο .
 
Kiddy K-fix+ connectors
Οι νέοι μακρύτεροι σύνδεσμοι K-fix+ επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση του καθίσματος Phoenixfix 3 στο σύστημα Isofix του αυτοκινήτου, δημιουργώντας έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στο παιδικό κάθισμα και το σασί του αυτοκινήτου. Οι βελτιωμένοι σύνδεσμοι K-fix κινούνται προς το πλάι σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης, ώστε να απομακρύνουν το παιδί από τυχόν διείσδυση της πόρτας.
Retraction mechanism
Χάρη στο μηχανισμό που διαθέτει το Phoenixfix 3 μπορούν εύκολα οι υποδοχές του Isofix να μαζευτούν στο εσωτερικό του παιδικού καθίσματος και αυτό να χρησιμοποιηθεί και σε αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν αυτό το σύστημα.
High-tech material
Το κεφάλι και η περιοχή των ώμων στα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα, επειδή το κεφάλι είναι βαρύτερο από τον υπόλοιπο κορμό. Χάρη στη χρήση του υλικού Honey Comb V2, που έχει εξαιρετικές ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών, επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή προστασία των ευαίσθητων αυτών περιοχών.

Foldable and removable insert cushion
Το αφαιρούμενο μαξιλάρι προσφέρει σωστή στήριξη στο παιδί και το τοποθετεί σωστά στο κάθισμα. Το Phoenixfix 3 έχει ψηλότερη θέση, η οποία προσαρμόζεται ξεδιπλώνοντας το μαξιλαράκι.

Breathable 3-D mesh fabric
Η Kiddy χρησιμοποιεί σε συγκεκριμένες περιοχές του καθίσματος το υλικό 3-D Mesh Fabric, το οποίο αυξάνει την κυκλοφορία του αέρα, εξασφαλίζοντας άνεση όποια και αν είναι η θερμοκρασία περιβάλλοντος.

3-Stage leg extension
Το Phoenixfix 3 διαθέτει προέκταση ποδιών 3 επιπέδων που εγγυάται ότι το παιδί κάθεται με ασφάλεια και άνεση και ότι η πλάτη και τα πόδια του έχουν σωστή στήριξη, καθώς μεγαλώνει.

One-handed height adjustment
Χάρη στο προσκέφαλο που προσαρμόζεται καθ' ύψος, το Phoenixfix 3 "ψηλώνει" μαζί με το παιδί. Το προσκέφαλο προσαρμόζεται σε μία από τις 5 θέσεις με ένα απλό πάτημα της λαβής που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καθίσματος.

Use in aircraft
Σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών οι ζώνες του αεροπλάνου ίσως εγκυμονούν κίνδυνο για τα μικρά παιδιά σε περίπτωση αναταράξεων ή αναγκαστικής προσγείωσης. Το Phoenixfix 3 έχει εγκριθεί από την TÜV Rheinland και την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για χρήση σε αεροσκάφη.

Durable cover
Τα υφάσματα μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν στο πλυντήριο στους 30οC.
 

Snooze position
Το Phoenixfix 3 έχει μεγαλύτερη ανάκλιση κατά 6,5 μοίρες. Απαιτούνται μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να ρυθμίσετε το κάθισμα στην χαλαρωτική αυτή θέση, που επιτρέπει στο παιδί να κοιμηθεί γαλήνια, απολαμβάνοντας πάντα μέγιστη προστασία.

 

Διαστάσεις και βάρος
Minimum: Υ 60cm x Π 53cm x Β 45cm.
Maximum: Υ 68cm x Π 53cm x Β 50cm.
Βάρος: περίπου 6,6kg