Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου BRITAX-ROMER Dualfix M i-Size Indigo Blue

ΚΩΔΙΚΟΣ: R2000036752
ΕΤΑΙΡΙΑ: BRITAX
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Κατάλληλο για παιδιά από 3 μηνών έως 4 ετών περίπου ( 61 - 105 εκ.)
Το DUALFIX M i-SIZE είναι κάθισμα για παιδιά από 3 μηνών, αλλά μετατρέπεται από νεογέννητο με την προσθήκη του ειδικού μαξιλαριού για νεογέννητα (το μαξιλάρι νεογνού DUALFIX πωλείται χωριστά).
Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα περιμένατε από την BRITAX-ROMER, όπως ISOFIX και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το παιδί σας θα είναι απόλυτα ασφαλές ανεξάρτητα από την ηλικία ή το βάρος του.
Με τη δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών και δυνατότητα τοποθέτησης με φορά εμπρός ή πίσω.
Έχει ελεγχθεί από την ADAC (ADAC Online 10/2018) με βαθμολογία GOOD 2.1.
Εγκεκριμένο με ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R129.
Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων - Επέκταση ενός χρόνου εγγύησης(2+1)
Made in Germany.

499,00€


 


DUALFIX M-ISIZE 3 μηνών- 4 χρονών | 61 - 105 εκ.| 18 kg

Το νέο κάθισμα DUALFIX Μ i–SIZE κατασκευασμένο βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας (ECE R129) είναι το πιο ευέλικτο κάθισμα στην κατηγορία του.

Με τη δυνατότητα περιστροφής 360ο, απλοποιεί τη τοποθέτηση του παιδιού σας στο κάθισμα και προσφέρει εύκολη αλλαγή της θέσης του καθίσματος με φορά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

Αρχικά το χρησιμοποιείτε βάζοντας το παιδί να κοιτάει προς τα πίσω μέχρι τα 9 kg και μετά μπορείτε να το στρέψετε προς τα εμπρός, καθιστώντας το ένα πολύ ευέλικτο κάθισμα ιδανικό από νεογέννητο έως 18 kg. Η επιλογή είναι δική σας μετά τα 9kg!

Το DUALFIX M i-SIZE είναι κάθισμα για παιδιά από 3 μηνών, αλλά μετατρέπεται από νεογέννητο με την προσθήκη του ειδικού μαξιλαριού για νεογέννητα (το μαξιλάρι νεογνού DUALFIX πωλείται χωριστά).

Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα περιμένατε από την BRITAX-ROMER, όπως ISOFIX και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το παιδί σας θα είναι απόλυτα ασφαλές ανεξάρτητα από την ηλικία ή το βάρος του.


Η ζώνη ασφαλείας 5 σημείων η οποία ρυθμίζεται με μία κίνηση, εκτονώνει τις δυνάμεις πρόσκρουσης που επιδρούν στο σώμα και τις διοχετεύει στο κάθισμα. Ακόμα, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ζώνη στο μέγεθος του παιδιού σας, ώστε να το κρατήσει ασφαλές στο κάθισμα σε οποιαδήποτε περίπτωση.


Η επιλογή τοποθέτησης του DUALFIX i-SIZE προς τα πίσω (0-13 kg) ή προς τα εμπρός (9-18 kg) σας δίνει τη δυνατότητα της ιδανικής θέσης για το παιδί σας αλλά και για εσάς.

Το ρυθμιζόμενο με το ένα χέρι προσκέφαλο μαζί με τη ζώνη ασφαλείας, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος του καθίσματος ανάλογα με το ύψος του παιδιού σας χωρίς να χρειάζεται να επανατοποθετήσετε τη ζώνη ασφαλείας.

Μέγιστη πλευρική προστασία για το παιδί σας κατά μήκος ολόκληρου του καθίσματος, χάρη στα ιδιαίτερα βαθιά και άνετα πλαϊνά πτερύγια που αγκαλιάζουν το παιδί και του συστήματος SICT που διαθέτει.


Πολλαπλές θέσεις ανάκλισης επιτρέπουν μία άνετη θέση ύπνου, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το κάθισμα χωρίς να ενοχλείτε το παιδί.


Η δυνατότητα περιστροφής 360ο κάνει πολύ εύκολη την τοποθέτηση με φορά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, όπως και την τοποθέτηση του παιδιού από τα πλάγια.

Η επιλογή τοποθέτησης προς τα πίσω από 3 μηνών έως 18 kg σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε το παιδί σας στη θέση αυτή για περισσότερο καιρό. 

Το σύστημα ISOFIΧ επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή σύνδεση με τα σημεία ISOFIX (αγκίστρωσης) του αυτοκινήτου σας.Διαθέτει σύστημα Pivot Link της Britax.

– BRITAX Pivot link system Το σύστημα Pivot Link μειώνει την προς τα εμπρός κίνηση σε περίπτωση ατυχήματος. Ερευνούμε σταθερά νέους τρόπους για να αυξήσουμε την ασφάλεια των καθισμάτων.Σε ενδεχόμενη σύγκρουση το πατενταρισμένο σύστημα Pivot Link (κατασκευαστικό πλεονέκτημα του καθίσματος με αυξημένη κλίση) συγκρατεί το σώμα του παιδιού στη θέση του μειώνοντας το μέγεθος της δύναμης πρόσκρουσης που εξασκείται πάνω του, και το προστατεύει από το χτύπημα του κεφαλιού στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.


Τα μαξιλαράκια στήθους μειώνουν την κίνηση προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης. 

Οι δείκτες τοποθέτησης επιβεβαιώνουν ότι το κάθισμα έχει τοποθετηθεί σωστά. 

Η ιδιαίτερα απλή αφαίρεση του πλενόμενου καλύμματος, καταργεί την ανάγκη αφαίρεσης και επανατοποθέτησης της ζώνης και για αυτό το λόγο θα είστε πάντα σίγουροι ότι η θέση της ζώνης θα είναι πάντα στο σωστό σημείο.


Μαξιλαράκι κοιλιάς για την άνεση του παιδιού σας.

Τα μαλακά καλύμματα παρέχουν άνεση στο παιδί σας.

Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές υποδοχές για τη ζώνη ώστε όταν τοποθετείτε παιδί στο κάθισμα να μην σας εμποδίζουν.

ΒΑΡΟΣ 15 kg

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 74 × 44 × 48 cm

ΗΛΙΚΙΑ : Από νεογέννητο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : 360 Περιστροφή, ISOFIX, PIVOT LINK, SICT, ΖΩΝΗ 5 ΣΗΜΕΙΩΝ

ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από 61 έως 105 εκ.

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από 76 έως 105 εκ.


 Εγγύηση με Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων

Προνόμια  με την νέα κάρτα

  •  Ένας χρόνος επιπλέον εγγύηση 2+1=3
  • Άμεση πρόσβαση του τελικού πελάτη στο τμήμα service της Peramax
  • ΔΩΡΕΑΝ παροχή εργασίας service για πάντα
  • 10% επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της Candia (https://www.candia-strom.gr/el/peramax). Μάθετε περισσότερα εδώ.Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δείτε Επίσης