Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00 - 21.00, Σάββατο: 10.00 - 18.00
Οι ήρωες του PAW PATROLτώρα και σε παιχνιδόκουτο για ατελείωτο παιχνίδι & μετακινήσεις.
H βαλίτσα μου είναι ο αγαπημένος μου ήρωας!
Ο πιο γνωστoί πρωταγωνιστές του παγκόσμιου φαινόμενου “Paw Patrol” μετατρέπεται στη πιο παιχνιδιάρικη βαλίτσα ταξιδιού σε μέγεθος χειραποσκευής ώστε το παιδί να έχει πάντα μαζί του απαραίτητα αντικείμενα και τα αγαπημένα του παιχνίδια ακόμα και μέσα στη καμπίνα του αεροπλάνου.
Διαθεσιμότητα: 4-10 ημερών
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
119.00€ 89.00€
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:
H βαλίτσα με το φυσικό μέγεθος του Ήρωα Paw Patrol σκυλάκια λειτουργεί και ως περπατούρα για να ανεβαίνει το παιδί επάνω και να συμμετέχει στην ομάδα διάσωσης, χαρίζοντας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης ενώ ταυτόχρονα το εκπαιδεύει στην διαδικασία της αποθήκευσης των παιχνιδιών, των ρούχων καθώς και των αγαπημένων αντικειμένων του, μετά το παιχνίδι στο εσωτερικό της.
 
⭐ Αγαπημένος Ήρωας -License Paw Patrol
Διασκεδάζει την πλήξη των μικρών στα ταξιδια τους. Τα παιδάκια μπορούν να κάτσουν πάνω της, να την σύρουν σαν κατοικίδιο, και να παίζουν. Μπορεί να κρατηθεί από τη χειρολαβή, στον ώμο ή ρυμουλκώντας την σαν τροχήλατη.
Τώρα το παιδί έχει κοντά του τον αγαπημένο του ήρωα, στο μεγαλύτερο μέγεθος Paw Patrol παιχνιδιού, και ανεβαίνει επάνω του για να τον χαρεί και να κάνει είτε βόλτα μόνο του σπρώχνοντας τα ποδαράκια του , είτε να το ρυμουλκήσετε εσείς παίζοντας. Xρήσιμη στη δημιουργία παιχνιδιών ρόλων και φανταστικών ιστοριών των Paw Patrol.
 
⭐ Ειδικό τσαντάκι πλάτης
Το βασικό εξάρτημα η εργαλείο του κάθε ήρωα είναι ένα αυτόνομο back pack, πλαστικό κουτάκι με το διακριτικό του ήρωα που έχει αυτόνομους ιμάντες για την εύκολη αποκόλληση του από την βαλίτσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα η από άλλο παιδάκι κατά την ώρα του παιχνιδιού η όταν αυτά κάθονται επάνω στη βαλίτσα για να παίξουν.
Το κουτάκι πλαστικό σακίδιο πλάτης ανοίγει εύκολα με ένα μεγάλο κουμπάκι. 
 
⭐ Ελαφριά στην μεταφορά
Η βαλιτσούλα είναι ελαφριά με βάρος μόνο 1.6κg μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα παντού για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και κίνητρο στις μετακινήσεις των μικρών. 
 
⭐ Εύκολη στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της 
Χάρις στην ειδική της κατασκευή, ακόμα και το άνοιγμα της βαλίτσας είναι διασκεδαστικό. Για να το καταφέρετε ανοίγετε μπροστά το σήμα του ήρωα και πίσω την ειδική πλαστική θήκη του κάθε ήρωα.
 
⭐ Πολυχρηστική   
Τοποθετώντας τον αποσπώμενο ιμάντα στις ειδικές υποδοχές στο πάνω μέρος, μετατρέπεται σε βαλιτσάκι για στήριξη στον ώμο.
Τοποθετώντας τον αποσπώμενο ιμάντα στις ειδικές υποδοχές στο κάτω εμπρόσθιο τμήμα, μετατρέπεται σε παιχνίδι ρυμούλκησης, αφού μπορείτε να σέρνετε το παιδί πάνω στα ποιοτικά ροδάκια, ως περπατούρα ρυμουλκούμενη.
Χρησιμοποιήστε την και ως παιχνιδόκουτο η αποθηκευτικό χώρο στο δωμάτιο του παιδιού αφού μπορείτε να αποθηκεύετε τα αγαπημένα του παιχνίδια Paw Patrol στο εσωτερικό της βαλίτσας.
 
⭐ Ανθεκτική  
Λόγω της κατασκευής της από ABS και PP και τα ειδικά ροδάκια,  η βαλίτσα Paw Patrol δεν καταστρέφει το πάτωμα ακόμα και όταν τα παιδιά το χρησιμοποιούν μέσα στο σπίτι.
 
⭐ Πλύσιμο Πλένεται εύκολα , μόλις την αδειάσετε και την διατηρείτε πάντα καθαρή, χωρίς ιδιαίτερη διαχείριση.  
 
Βάρος προϊόντος : 1,6 κιλά
Xωρητικότητα: 15L
Κανονική φόρτωση : 25 kg.
Maximum φόρτωση: 50 kg. 
Διαστάσεις : Μήκος 46,5 εκ., Πλάτος 24,5 εκ., Ύψος 45,5εκ.