Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Ορθοδοντική Πιπίλα σιλικόνης Bibi, 16+ μηνών, Lovely Dots Tulip Happines Dental

ΚΩΔΙΚΟΣ: bibi112945b
ΕΤΑΙΡΙΑ: BIBI
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Η πιπίλα Lovely Dots Tulip Happines της Bibi ανήκει στην κατηγορία Dental / Ορθοδοντική. Αυτό σημαίνει πως έχει ένα ασύμμετρο σχήμα καρδιάς και μια ασύμμετρη ορθοδοντική θηλή. Συνιστάτε από οδοντιάτρους και λογοθεραπευτές.

5,90€


 

Η τέλεια πιπίλα! Όμορφη όσο δεν γίνεται, θα ενθουσιάσει κάθε μαμά και κυρίως θα την αγαπήσει κάθε μωρό, χάρη στην ασύγκριτη ποιότητα της κατασκευάστριας εταιρείας της Ελβετικής  Bibi.  Οι πιπίλες Bibi κατασκευάζονται στην Ελβετία, μετά από σημαντικές έρευνες για την εργονομία και την λειτουργικότητά τους και με αυστηρές προδιαγραφές. Δίκαια η εταιρεία Bibi έχει ηγετική θέση στον χώρο τα τελευταία 80 χρόνια. 
 
Η συγκεκριμένη πιπίλα ανήκει στην κατηγορία Dental / Ορθοδοντική. Αυτό σημαίνει πως έχει ένα ασύμμετρο σχήμα καρδιάς και μια ασύμμετρη ορθοδοντική θηλή. Οδοντίατροι και λογοθεραπευτές συχνά συνιστούν τη χρήση της οδοντιατρικής θηλής καθώς κατά τη γνώμη τους, η οδοντιατρική θηλή δημιουργεί μεγαλύτερο χώρο στο στόμα που επιτρέπει περισσότερη κίνηση στη γλώσσα και έτσι υποστηρίζει περισσότερο την φυσική ανάπτυξη της γνάθου και του ουρανίσκου χάρη. 

Παρεχόμενες ηλικίες (με σφραγιδούλα πάνω στην θηλή, ώστε ακόμη και αν χάσετε την συσκευασία να ξέρετε τι μέγεθος πιπίλας έχετε στα χέρια σας):

  • 0-6 μηνών αρκουδάκι,
  • 6-16 μηνών ιπποπόταμος,
  • 16+ μηνών βατραχάκι 

Υλικό: Κέλυφος: πολυπροπυλένιο (PP), Λαβή: πολυπροπυλένιο(PP), Δαχτυλίδι: πολυπροπυλένιο (PP), Θηλή: σιλικόνη

Ασφάλεια: 100% free από τοξικά όπως  BPA, φθαλικό εστέρα, PVC. Πλήρη συμμόρφωση με EN 1400:2013; Ακολουθείστε τις οδηγίες.
Οι μόνες που κατασκευάζονται στην Ελβετία. Από την Bibi. No1 Κατασκευάστρια πιπίλας τα τελευταία 80 χρόνια. Ποιότητα και αξιοπιστία Ελβετική.

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: 2,50€

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: 2,50€ (Courier)
7,00€ (μεταφορική)