Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX Aton 5 Magnolia Pink

ΚΩΔΙΚΟΣ: 520000170
ΕΤΑΙΡΙΑ: CYBEX
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Cybex Aton 5 βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Magnolia Pink για μωρά βάρους 0 έως 13 κιλά, ηλικίας μέχρι 18 μηνών περίπου.
Ανήκει στην 5η γενιά επιτυχημένων καθισμάτων της Cybex με βαθμολογία 1.6(ADAC).
Διαθέτει ρυθμιζόμενο καθ 'ύψος προσκέφαλο με ενσωματωμένες ζώνες που συμβάλλει στη βέλτιστη προστασία του παιδιού από πλευρικές συγκρούσεις.
Το Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.), σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας, απορροφά την ισχύ πρόσκρουσης μιας πλευρικής σύγκρουσης.
Η ενσωματωμένη πτυσσόμενη XXL αντιηλιακή κουκούλα με προστασία UPF50+ και το αποσπώμενο εσωτερικό μαξιλάρι για οριζόντια θέση αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά σημεία που διαθέτει.

Εγκεκριμένο με το ευρωπαϊκό πρότυπο UN R44/04.
Engineered and designed in Germany.

149,90€


 

Cybex Aton 5 βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Magnolia Pink | Η 5η εξελιγμένη γενία του επιτυχημένου βρεφικού καθίσματος της CYBEX!

Ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων του, π.χ. του βραβευμένου Aton 2 Ομάδας 0+ που κατέκτησε την πρώτη θέση στις δοκιμές 6/2012 του Stiftung Warentest για τα παιδικά καθίσματα, το Aton 5 ενισχύει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά της επιτυχημένης σειράς Aton.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το προσκέφαλο ρυθμιζόμενου ύψους με ενσωματωμένες ζώνες, το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας και το αποδεδειγμένα αποτελεσματικό Σύστημα L.S.P., σε συνδυασμό με τα νέα χαρακτηριστικά άνεσης, όπως η XXL αντιηλιακή κουκούλα, συνθέτουν το τέλειο σύστημα μεταφοράς για τα πρόωρα και τα νεογέννητα μωρά. 

Μια νέα λειτουργία επιτρέπει την επίτευξη της ιδανικής γωνίας κάθισης και διασφαλίζει ότι το μωρό κάθεται με το κεφάλι, τον αυχένα και το στέρνο σε απόλυτη ευθυγράμμιση. Έτσι, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος ασφυξίας από το κεφάλι που γέρνει προς τα εμπρός. Το βρεφικό αυτό κάθισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με τη ζώνη ασφαλείας του οχήματος είτε με κάποια από τις βάσεις μας για εύκολη εγκατάσταση(δεν περιλαμβάνονται).  O Πιο Ασφαλής & Άνετος Σύντροφος Ταξιδιού!

Λειτουργίες

1.Ρυθμιζόμενο Προσκέφαλο 8 θέσεων

Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 8 θέσεων με ενσωματωμένες ζώνες είναι ένα ακόμα στοιχείο που συμβάλλει στη βέλτιστη προστασία του παιδιού από πλευρικές συγκρούσεις. Το ύψος της ζώνης προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το ύψος του προσκεφάλου, βάζοντας τέλος στο δύσκολο δέσιμο και λύσιμο των ιμάντων. Έχει αποδειχθεί ότι το σύστημα ασφαλείας σε σχήμα Υ είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και άνετη λύση, ιδίως για τα πολύ μικρά μωρά. Το μαλακό εσωτερικό μαξιλάρι που είναι προσαρτημένο στο προσκέφαλο μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στο ύψος της λεκάνης του μωρού.

2.Συστημα LSP

Το Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.), σε συνδυασμό με το κέλυφος απορρόφησης ενέργειας, απορροφά την ισχύ πρόσκρουσης μιας πλευρικής σύγκρουσης. Το Σύστημα L.S.P. και το επεκτάσιμο προστατευτικό του κατανέμουν την ισχύ της σύγκρουσης, από τα πρώτα κιόλας στάδια, η οποία στη συνέχεια απορροφάται από το εύκαμπτο υλικό του καθίσματος. Κατόπιν της απορρόφησής της από το εύκαμπτο υλικό του καθίσματος, η ισχύς διαχέεται μακριά από το παιδί.

3.Αποσπώμενο Eσωτερικό Mαξιλάρι

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους μηχανικούς ασφαλείας είναι η επίτευξη της ασφαλέστερης δυνατής μεταφοράς για τα πρόωρα και τα νεογέννητα βρέφη, των οποίων ο αυχένας και τα αντανακλαστικά δεν έχουν ακόμα αναπτυχθεί επαρκώς. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το κεφάλι του παιδιού να γέρνει μπροστά κατά τη διάρκεια του ύπνου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα αναπνοής. Σε συνεργασία με γιατρούς και μαιευτήρες από τη Γερμανία, και λαμβάνοντας υπόψη τα πορίσματα πολλών δοκιμών, ανέπτυξαν μια λειτουργία που καθιστά δυνατή τη σχεδόν οριζόντια θέση για το κεφάλι, τον αυχένα και το στέρνο του παιδιού. Έτσι, ο κίνδυνος ασφυξίας μειώνεται σημαντικά. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα αποσπώμενο μαξιλάρι, το οποίο επίσης, αφού αφαιρεθεί, προσφέρει περισσότερο χώρο και άνεση στα μεγαλύτερα παιδιά.

4.Κέλυφος Απορρόφησης Ενέργειας

Για την βέλτιστη προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.

5.Εσωτερικό Μαξιλάρι Με Μαλακή Επένδυση

Ρυθμιζόμενου ύψους και μήκους. Προσαρτάται στο προσκέφαλο.
 
6.Ενσωματωμένη Πτυσσόμενη XXL Αντιηλιακή Κουκούλα
Με αντιηλιακή προστασία UPF50+. Ρυθμίζεται σε 4 θέσεις.
 
 
Χαρακτηριστικά:
 • Κατάλληλο για βρέφη από 0 έως 13 κιλά, ηλικίας μέχρι 18 μηνών περίπου.
 • Αποσπώμενο εσωτερικό μαξιλάρι για οριζόντια θέση.
 • Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 8 θέσεων με ενσωματωμένες ζώνες.
 • Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης (Σύστημα L.S.P.).
 • Ενσωματωμένη πτυσσόμενη XXL αντιηλιακή κουκούλα με προστασία UPF50+.
 • Διαστάσεις(Μήκος x Πλάτος x Ύψος): 6.40 x 4.30 x 3.9 cm
 • Βάρος: 4,8 κιλά
 • Τα καλύμματα πλένονται στους 30°C.
 • Σχεδιασμένο στη Γερμανία.
 • Πιστοποιήσεις UN R44/04 / ADAC rating 1.6
 • Συμβατή Βάση: Aton Base 2-fix, Aton Base 2

 

 Για να δείτε την συμβατότητα του αυτοκινήτου σας πατήστε εδώ.

 

 

 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε άλλα Χρώματα/Σχέδια

Δείτε Επίσης