Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Κάθισμα αυτοκινήτου BRITAX-ROMER Baby Safe i-Sense με βάση Flex base-isense, Indigo Blue

ΚΩΔΙΚΟΣ: R2000035100
ΕΤΑΙΡΙΑ: BRITAX
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Το BABY-SAFE iSENSE προσφέρει στο παιδί σας το ανώτερο δυνατό επίπεδο ασφαλείας, συνδυάζοντας το με απαράμιλλη καινοτομία της Γερμανικής τεχνολογίας.
Είναι εξοπλισμένο με ειδικά τοποθετημένα έξυπνα φώτα που ανάβουν και σβήνουν αυτόματα για να απλοποιήσουν την τοποθέτηση του παιδιού στο αυτοκίνητο ή στο καροτσάκι. Επιπλέον μπορείτε να ανάψετε και να σβήσετε τα φώτα χειροκίνητα. Έτσι προσφέρεται στο παιδί σας η δυνατότητα να βλέπει και να αισθάνεται άνετα αλλά και σε εσάς τη δυνατότητα να το παρακολουθείτε ακόμα και όταν είναι σκοτεινά έξω.
Διαθέτει περιστρεφόμενη βάση Flex για εύκολη εγκατάσταση και απεγκατάσταση. Συμβατή και με τα dualfix iSENSE.
Κατασκευασμένο στη Γερμανία, βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας (ECE R129).
Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων - Επέκταση ενός χρόνου εγγύησης(2+1)

549,00€


 

BRITAX Baby Safe i-Sense Indigo Blue με βάση Flex | 0-13kg (Νεογέννητο-15 μηνών)  | 40 - 83 cm 
 
 Ταξιδέψτε έξυπνα με το κάθισμα Baby Safe i-Sense κατασκευασμένο στη Γερμανία πρωτότυπης τεχνολογίας με φώτα ασφαλείας που σας επιτρέπουν να κινήστε με ασφάλεια στο σκοτάδι κρατώντας το καθισματάκι στα χέρια σας ή όταν το έχετε εγκατεστημένο στο καρότσι, εσωτερικά φώτα περιβάλλοντος προκειμένου να δώσουν στο μικρό σας τη δυνατότητα να σας βλέπει και ταυτόχρονα, προσφέρουν σε εσάς τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή το παιδί και να επιβεβαιώνετε ότι είναι καλά & φώτα εγκατάστασης που σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε με άνεση και ασφάλεια το καθισματάκι στο αυτοκίνητο σας ή στο καροτσάκι
 

Φώτα ασφαλείας

Τα φώτα ασφαλείας σας επιτρέπουν να κινήστε στο σκοτάδι κρατώντας το καθισματάκι στα χέρια σας ή όταν το έχετε εγκατεστημένο στο καρότσι. Τα φώτα ασφαλείας ενεργοποιούνται αυτόματα όταν το κάθισμα βρίσκεται σε σκοτεινό περιβάλλον.

 

Εσωτερικά Φώτα Περιβάλλοντος 

Ανάβουν προκειμένου να δώσουν στο μικρό σας τη δυνατότητα να σας βλέπει και ταυτόχρονα, προσφέρουν σε εσάς τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή το παιδί και να επιβεβαιώνετε ότι είναι καλά.

 

Φώτα Εγκατάστασης 

Ενεργοποιούνται αυτόματα σε σκοτεινό περιβάλλον και σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε με άνεση και ασφάλεια το καθισματάκι στο αυτοκίνητο σας ή στο καροτσάκι. Μετά την εγκατάσταση, τα φώτα σβήνουν αυτομάτως.

 
   


Βασικά πλεονεκτήματα

1. Το BABY-SAFE iSENSE είναι εξοπλισμένο με τρία διαφορετικά συστήματα αυτόματου φωτισμού που απλοποιούν την καθημερινότητα σας.

Τα φώτα εγκατάστασης ανάβουν αυτόματα στο σκοτάδι όταν τοποθετείτε το κάθισμα στο αυτοκίνητο ή στο καρότσι.

Τα φώτα ασφαλείας ανάβουν όταν περπατάτε σε περιοχές με χαμηλό φωτισμό.

 

Τέλος τα εσωτερικά φώτα περιβάλλοντος επιτρέπουν στο μωρό σας να βλέπει και σε εσάς να το βλέπετε.

2. Άνεση που διαρκεί

Το BABY SAFE iSENSE μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση και παρέχει στο παιδί σας ασφάλεια και άνεση μέχρι αυτό να φτάσει σε ύψος 83cm (περίπου 15 μηνών). Η ειδική θέση τοποθέτησης του νεογέννητου παρέχει απόλυτη ασφάλεια,ενώ ο ειδικός εργονομικός μηχανισμός ανάκλισης προσαρμόζεται εξασφαλίζοντας στο μωρό την κατάλληλη θέση, ανάλογα με το ύψος του. Επιπλέον, το προσκέφαλο μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να δίνει στο μωρό σας περισσότερο χώρο, όσο αυτό μεγαλώνει.

3. Συμβατό και εύχρηστο

Το BABY-SAFE iSENSE προσαρμόζεται εύκολα στην νέα περιστρεφόμενη βάση FLEX BASE iSENSE (περιλαμβάνεται), καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα καροτσιών όπως το Smile III της Britax.

Επιπλέον η εγκατάσταση και απεγκατάσταση του είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη.

Τέλος το κάθισμα περιστρέφεται προς την πόρτα του αυτοκινήτου, επιτρέποντας σας να τοποθετήσετε εύκολα το παιδί σας σε αυτό.

4. Ειδικό σύστημα ανάκλισης.  Άμεση προσαρμογή της θέσης του μωρού. Η κλίση του καθίσματος προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος του παιδιού, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια. Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο αυξάνει το χώρο σε αναλογία με το ρυθμό ανάπτυξης του μωρού σας. Τέλος οι ζώνες 5 σημείων ρυθμίζονται επίσης αυτόματα σε αντιστοιχία με τη ρύθμιση του προσκέφαλου.

5. Αποσπώμενο μαξιλάρι νεογνού. Σχεδιασμένη για να προσφέρει τη maximum ασφάλεια στο νεογέννητο. Extra προστασία προσφέρεται από τα ειδικά υλικά κατασκευής που απορροφούν τους κραδασμούς-ενώ εσωτερικά ο χώρος προσαρμόζεται στο μέγεθος του παιδιού.

6. Εύκολα αφαιρούμενο κάλυμμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σε περίπτωση που χυθούν υγρά ή αν λερωθεί το κάθισμα, καθώς το κάλυμμα αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο.

7. Κουκούλα ηλιοπροστασίας. Προσφέρει προστασία στο παιδί σας από τον ήλιο (UPF 50+) αλλά και τον αέρα-τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο καροτσάκι.

8. Εύκολη ασφάλιση και λύσιμο του καθίσματος από το καρότσι. Τοποθετήστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια το καθισματάκι στο καρότσι- ή και αντίστροφα, λύστε το καθισματάκι από το καρότσι, προκειμένου να το επανατοποθετήσετε στο αυτοκίνητο

9. Απόλυτη ασφάλεια με ζώνη 5 σημείων. Διατηρεί το παιδί σας ασφαλές, καθώς σε περίπτωση πρόσκρουσης κατανέμει τη δύναμη πρόσκρουσης σε πέντε διαφορετικά σημεία.

10. Ρυθμιζόμενη ζώνη 5 σημείων και προσκέφαλο. Η ζώνη και το προσκέφαλο ρυθμίζονται πάρα πολύ εύκολα με το ένα χέρι, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο ύψος του παιδιού.

11. Ρυθμιζόμενη χειρολαβή. Η χειρολαβή μετακινείται εύκολα στην πλάτη και έτσι αφήνει όλο το χώρο ελεύθερο για να τοποθετήσετε το παιδί. Απλά πατήστε τα δύο κουμπιά σε κάθε πλευρά της λαβής για να την ξεκλειδώσετε και να την μετακινήσετε.

12.Καλύμματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Κατασκευασμένα από τα ποιοτικότερα και απαλότερα υφάσματα, έχουν άψογη εφαρμογή και παρέχουν άνεση στο παιδί.

 
13. Βραβεύσεις
 
 
 Βάση Flex Base iSense (περιλαμβάνεται στο πακέτο)
 
Η Flex Base iSense είναι η νέα περιστρεφόμενη βάση η οποία θα υποστηρίζει για τα 4 επόμενα χρόνια τα καθίσματα αυτοκινήτουτου παιδιού σας παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια. Η βάση είναι συμβατή τόσο με το Britax Baby-Safe iSense το οποίο είναι το πρώτο κάθισμα που θα χρησιμοποιήσει το παιδί σας (Group 0+ για παιδιά ύψους 40-83cm)όσο και με το Britax Dualfix iSense (κάθισμα της κατηγορίας 1 για παιδιά ύψους 61-105cm).
 
Κάθε ένα από τα καθίσματα μπορεί να εγκατασταθεί στη βάση πάρα πολύ εύκολα,με ένα μόνο click.Η βάση υποστηρίζει τη δυνατότητα περιστροφής των καθισμάτων, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να στρέψετε το κάθισμα προς την πόρτα και έτσι να τοποθετήσετε ή να βγάλετε εύκολα το παιδί σας. Επιπλέον η περιστροφή κατά 360ο σας επιτρέπει να γυρίσετε το κάθισμα προς τα εμπρός όταν το παιδί σας ξεπεράσει τους 15 μήνες (76cm).
 
Η Flex Base iSense μπορεί να προσαρμοστεί σε έξι διαφορετικές θέσεις, έτσι ώστε να παρέχει στο παιδί σας τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και ασφάλειας. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη σωστή γωνία κατά την τοποθέτηση του καθίσματος, ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση ανά πάσα στιγμή, εν κινήσει, ακόμα και όταν το μικρό σας κοιμάται.
 
Όλα τα συμβατά με τη βάση, καθίσματα Britax, μπορούν να στραφούν προς την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου, προκειμένου να τοποθετήσετε ή να βγάλετε το παιδί σας με ευκολία.Επίσης όταν το παιδί σας γίνει 15 μηνών και φτάσει σε ύψος 76 cm, θα μπορέσετε να στρέψετε το κάθισμα σε θέση προς τα εμπρός (αν και συνιστάται να διατηρήσετε το παιδί σε θέση προς τα πίσω για όσο το δυνατό περισσότερο).
 
Διαστάσεις: 
 
Κάθισμα:(Υ x Π x Β) 58 X44 Χ 67 cm - Βάρος : 4,8 kg
Βάση Flex: (Υ x Π x Β) 43,5X 44 Χ 66cm - Βάρος : 9,5kg
 
 
 
 Εγγύηση με Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων

Προνόμια  με την νέα κάρτα

  •  Ένας χρόνος επιπλέον εγγύηση 2+1=3
  • Άμεση πρόσβαση του τελικού πελάτη στο τμήμα service της Peramax
  • ΔΩΡΕΑΝ παροχή εργασίας service για πάντα
  • 10% επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της Candia (https://www.candia-strom.gr/el/peramax)
 Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε άλλα Χρώματα/Σχέδια