Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Κάθισμα αυτοκινήτου BRITAX-ROMER Advansafix IV R, Cosmos Black

ΚΩΔΙΚΟΣ: R2000028885
ΕΤΑΙΡΙΑ: BRITAX
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Το Britax-Romer Κάθισμα Αυτοκινήτου Advansafix IV R, 9-36 kg Cosmos Black κατασκευασμένο στην Γερμανία, με τον νέο σχεδιασμό του και με top χαρακτηριστικά ασφαλείας, θα καλύψει την ανάγκη για ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις του παιδιού ,σε μικρές ή μεγάλες διαδρομές, αμέσως μετά το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου , μέχρι και τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του (9 έως 36 κιλά).
Έχει ελεγχθεί από την ADAC (05/2019) με βαθμολογία GOOD 2.3.
Πλήρως συμμορφωμένο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ECE R44 / 04.
Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων - Επέκταση ενός χρόνου εγγύησης(2+1)

399,00€


 

Top Χαρακτηριστικά:

ISOFIX + : Το προηγμένο σύστημα ISOFIX + σας επιτρέπει να προσδέσετε το κάθισμα αυτοκινήτου συγχρόνως στο σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου σας και στο επιπλέον σημείο πρόσδεσης TopTether.

TOP TETHER: 
Το Top Τether προσθέτει τρίτο σημείο αγκίστρωσης, ενισχύοντας τη σταθερότητα του καθίσματος. Σε περίπτωση ατυχήματος, η κορυφαία τεχνολογία V-Tether απορροφά τις δυνάμεις κρούσης και σε συνδυασμό με το σύστημα pivot link (κατασκευαστικό πλεονέκτημα του καθίσματος με αυξημένη κλίση), μειώνει δραματικά κάθε περιστροφή και κίνηση προς τα εμπρός.

SECURE GUARD: Ιδανική τοποθέτηση της ζώνης της κοιλίας χάρη στην τελευταία τεχνολογία SECURE GUARD όταν χρησιμοποιούνται οι 3 σημείων ζώνες ασφαλείας.

Το SecureGuard βοηθά στην προστασία της ευαίσθητης κοιλιακής περιοχής του παιδιού σας, προσθέτοντας επιπλέον ένα 4ο σημείο επαφής στη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων. Διατηρώντας τη ζώνη στη βέλτιστη θέση πάνω από τα πυελικά οστά του παιδιού, το SecureGuard βοηθάει στην μείωση των κοιλιακών δυνάμεων σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης έως και 35% και ταυτόχρονα επιτρέπει στο παιδί σας την ελευθερία κίνησης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

SICT: Ρυθμιζόμενη πλευρική προστασία - τεχνολογίας (SICT). Τώρα, η μέγιστη πλευρική προστασία που παρέχει είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να χρησιμοποιείται μόνο από την πλευρά που βρίσκεται πλησιέστερα προς την πόρτα, απελευθερώνοντας χώρο για επιπλέον επιβάτες.

Σε περίπτωση κρούσης, το πατενταρισμένο σύστημα ISOFIX Pivot Link κατευθύνει την δύναμη πρώτα προς τα κάτω (1), στο κάθισμα του οχήματος και έπειτα προς τα εμπρός (2), πιο απαλά - μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού της κεφαλής και του αυχένα για το παιδί σας.

Το Νέο ADVANSAFIX IV R τοποθετείται στο αυτοκίνητο με τους εξής τρόπους: -Group 1 (9 έως 18 κιλά) με το σύστημα ISOFIX & TOP TETHER -GROUP 2-3 (18 έως 36 κιλά) με το σύστημα ISOFIX ή - GROUP 2-3 (18 έως 36 κιλά) με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου, έτσι ώστε η ασφάλεια και η άνεση να ακολουθεί το παιδί και σε αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν σύστημα ISOFIX. 
 
Χαρακτηριστικά Britax-Romer 
Κάθισμα Αυτοκινήτου Advansafix IV R, 9-36kg
 • Κατάλληλο για χρήση από 9 μηνών – 12 ετών
 • ISOFIX : Το προηγμένο σύστημα ISOFIX σας επιτρέπει να προσδέσετε το κάθισμα αυτοκινήτου συγχρόνως στο σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου σας και στο επιπλέον  σημείο πρόσδεσης TopTether
 • TOP TETHER: Το Top Τether  προσθέτει τρίτο σημείο αγκίστρωσης, ενισχύοντας τη σταθερότητα του καθίσματος. Σε περίπτωση ατυχήματος, η κορυφαία τεχνολογία V-Tether απορροφά τις δυνάμεις κρούσης και σε συνδυασμό με το σύστημα pivot link (κατασκευαστικό πλεονέκτημα του καθίσματος με αυξημένη κλίση),  μειώνει δραματικά κάθε περιστροφή και κίνηση προς τα εμπρός
 • SECURE GUARD: Ιδανική τοποθέτηση της ζώνης της κοιλίας χάρη στην τελευταία τεχνολογία SECURE GUARD όταν χρησιμοποιούνται οι 3 σημείων ζώνες ασφαλείας
 • SICT: Ρυθμιζόμενη πλευρική προστασία – τεχνολογίας (SICT). Τώρα, η μέγιστη πλευρική προστασία που παρέχει είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να χρησιμοποιείται μόνο από την πλευρά που βρίσκεται πλησιέστερα προς την πόρτα, απελευθερώνοντας χώρο για επιπλέον επιβάτες
 • Καινοτόμα Πλευρική Προστασία
 • V-shapeΠροσκέφαλο
 • Ευκολία στη ανάκλιση
 • Flip & Grow : Διαθέτει το σύστημα FLIP & GROW : Το κάθισμα προσαρμόζεται πολύ εύκολα ,από την ομάδα  1(9 μηνών έως 4 ετών) στην επόμενη ομάδα 2-3 (από 4 έως 12 ετών) δηλαδή  χωρίς τις ζώνες 5 σημείων σε κάθισμα ζωνών ασφαλείας 3 σημείων με την χρήση του Secure Guard
 • Quick Remove Ταπετσαρίες
 • Πρόσδεση : Group 1 (9 έως 18 κιλά) με το σύστημα ISOFIX & TOP TETHER
 • Πρόσδεση : GROUP 2-3 (18 έως 36 κιλά) με το σύστημα ISOFIX
 • Βάρος: 11kg
 • Διαστάσεις: 60 – 83 x 44 x 47 cm


 Εγγύηση με Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων

Προνόμια  με την νέα κάρτα

 •  Ένας χρόνος επιπλέον εγγύηση 2+1=3
 • Άμεση πρόσβαση του τελικού πελάτη στο τμήμα service της Peramax
 • ΔΩΡΕΑΝ παροχή εργασίας service για πάντα
 • 10% επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της Candia (https://www.candia-strom.gr/el/peramax)
 Μάθετε περισσότερα εδώ

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δείτε Επίσης