Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777334

Κάθισμα Αυτοκινήτου Flux Klimax 9-36kg OSANN All Black με Λειτουργία Ψύξης-Θέρμανσης 102138300

ΚΩΔΙΚΟΣ: 102138300
ΕΤΑΙΡΙΑ: OSANN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Καινοτόμο κάθισμα αυτοκινήτου Flux Klimax 9-36kg με λειτουργία θέρμανσης και ψύξης από την OSSAN. Μια νέα πραγματικότητα στα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου!
Ο εξαερισμός ή η θέρμανση ρυθμίζονται αυτόματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχει το κάθισμα.
Το σύστημα ενεργοποιείται μέσω ενσωματωμένου αισθητήρα, που ανταποκρίνεται,όταν ένα παιδί είναι καθισμένο στο κάθισμα.
Λειτουργεί μέσω του τροφοδοτικού του αυτοκινήτου.
Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο με 7 θέσεις. Μεγάλο εργονομικό κάθισμα.
Το Flux Isofix μπορεί να εγκατασταθεί στο αυτοκίνητο με Isofix σε συνδυασμό με το Top Tether ή , εναλλακτικά, με τις ζώνες 3 σημείων του οχήματος. Για να γίνει αυτό, οι σύνδεσμοι Isofix απλώς αποσύρονται.Συμμορφώνεται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ECE R44 / 04.

369,00€


 

OSSAN Flux Klimax 9-36kg OSANN All Black (9-6KG) ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΞΗΣ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ
Το καινοτόμο κάθισμα από την OSSAN, Flux Klimax Isofix ρυθμίζει αυτόματα την θερμοκρασία του, ώστε τις ζεστές μέρες (καλοκαίρι) να είναι δροσερό και ευχάριστο στην μετακίνηση και ζεστό το χειμώνα.
Το σύστημα ενεργοποιείται μέσω ενσωματωμένου αισθητήρα, που ανταποκρίνεται ,όταν ένα παιδί είναι καθισμένο στο κάθισμα.Λειτουργεί μέσω του τροφοδοτικού του αυτοκινήτου. Πολύ πρακτικό: ο εξαερισμός ή η θέρμανση ρυθμίζονται αυτόματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχει το κάθισμα .
Ο ενσωματωμένος αισθητήρας του παιδικού καθίσματος, μετρά τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του καθίσματος αυτοκινήτου.
Όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 30 °C, το σύστημα ενεργοποιείται και αφαιρεί τον ζεστό αέρα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα κυκλοφορίας αέρα ψύξης, κ.λπ.
Όταν ο ενσωματωμένος αισθητήρας μετρά θερμοκρασία μικρότερη από 5 °C, η περιοχή του καθίσματος θερμαίνεται αυτόματα μέχρι το εσωτερικό του καθίσματος να φτάσει σε θερμοκρασία 20 °C.


Χαρακτηριστικά:

- Εκτός από την προαιρετική τοποθέτηση με Isofix, το Flux Klimax μεγαλώνει με τους μικρούς του επιβάτες χάρη στο ρυθμιζόμενο προσκέφαλο σε επτά διαφορετικές θέσεις.
- Άνετος εργονομικός με μεγάλος χώρο καθίσματος, που σας εξασφαλίζει ακόμα πιο άνετο ταξίδι.
- Αυτορρυθμιζόμενος πατενταρισμένος αερισμός και σύστημα θέρμανσης:
  • Το καλοκαίρι εξάγεται θερμός αέρας από το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου (από 30° C μετρημένη στο κάθισμα). Οφέλη: Μειωμένη εφίδρωση
  • Το χειμώνα, ο χώρος του καθίσματος και της πλάτης θερμαίνονται ευχάριστα (από 5°C μετρ στο κάθισμα). Οφέλη: Δεν υπάρχει κίνδυνος να φοράτε ένα χοντρό χειμωνιάτικο μπουφάν.
- Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο με 7 θέσεις.
- Το σύστημα των ζωνών 5 σημείων του Flux Isofix είναι ρυθμιζόμενο στο ύψος με δύο τρόπους, έτσι ώστε οι ζώνες να ταιριάζουν σωστά για κάθε παιδί ή μέγεθος σώματος.-Ρυθμιζόμενη ανάκλιση σε καθιστή θέση ή θέση ηρεμίας.
- Μεγάλο εργονομικό κάθισμα.
- Μαλακό και άνετο προστατευτικό κάλυμμα.
-Μαξιλαράκια προστατευτικά ζώνης
-Αποσπώμενο άνετο μαξιλάρι
- Πλευρική προστασία (SPS)
- Άνετα μπράτσα καθίσματος.
- Η θέση της ζώνης ασφαλείας είναι ρυθμιζόμενη για παιδιά.
- Τοποθέτηση καθίσματος : το Flux Isofix μπορεί να εγκατασταθεί στο αυτοκίνητο με Isofix σε συνδυασμό με το Top Tether ή , εναλλακτικά, με τις ζώνες 3 σημείων του οχήματος. Για να γίνει αυτό, οι σύνδεσμοι Isofix απλώς αποσύρονται.
- Το κάθισμα αυτοκινήτου συμμορφώνεται πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ECE R44 / 04.Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δείτε Επίσης