Σάββατο 10.00-15.00 καλέστε 6948068170
Δευτερα-Παρασκευη 10.00-17.00 καλέστε 2105777334

Επαναχρησιμοποιούμενη ηλιοπροστασία για τα πίσω πλαϊνά παράθυρα. Κολλάει στο παράθυρο με στατικό ηλεκτρισμό, οπότε δεν αφήνει ίχνη όταν αφαιρείται. Προσφέρει προστασία από τις ηλιακές ακτίνες και θερμομόνωση. Τοποθετείται, αφαιρείται και επανατοποθετείται εξαιρετικά εύκολα.

Διαθεσιμότητα: Σε στοκ
17.00€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 0.51€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 3.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

To DaDaCar είναι η ιδανική λύση για να είναι οι μικροί σας επιβάτες χαρούμενοι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού προσφέρει προστασία από τις ηλιακές ακτίνες αλλά και θερμομόνωση. Έτσι, τα παιδάκια σας θα είναι άνετα μέσα στο αυτοκίνητο και μικροί και μεγάλοι θα μπορείτε να απολαύσετε τις βόλτες σας.

Τοποθετείται εξαιρετικά εύκολα στα πίσω παράθυρα του αυτοκινήτου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Όταν δεν το χρειάζεστε, μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το αποθηκεύσετε στο αυτοκίνητο μέχρι να το ξαναχρειαστείτε, αφού πιάνει ελάχιστο χώρο.

Κολλάει στο παράθυρο με στατικό ηλεκτρισμό και δεν αφήνει κανένα ίχνος όταν αφαιρείται.

Κάθε φύλλο έχει διάσταση 50 x 60 εκατοστά και μπορεί να κοπεί για να ταιριάζει ακριβώς στα παράθυρα του αυτοκινήτου σας.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 2 φύλλα.

Το DaDaCar είναι κατάλληλο για τα πίσω πλαϊνά παράθυρα του αυτοκινήτου. Δεν πρέπει να τοποθετείται στο παρμπρίζ ή τα παράθυρα του οδηγού και του συνοδηγού.