Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Γυμναστήριο TAF TOYS North Pole 4 Seasons

ΚΩΔΙΚΟΣ: T-12565
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Το γυμναστήριο North Pole 4 Seasons έχει σχεδιαστεί για νεογέννητα παρέχοντας τους ένα άνετο περιβάλλον, με πλούσιο γέμισμα, εξαιρετικά μαλακά υφάσματα σε απαλά χρώματα, 4 κρεμαστά παιχνίδια και ένα μουσικό παιχνίδι με καταπραϋντικές μελωδίες και φώτα.
Σχεδιασμένο για 2 στάδια ανάπτυξης του μωρού : Στάδιο 1 (0-3m) & Στάδιο 2 (3m +).
Περιλαμβάνει αποσπώμενο παιχνίδι με μουσική, φως και χαλαρωτικούς λευκούς ήχους, κρεμαστά παιχνίδια με χρώματα υψηλής αντίθεσης.
Το χαλί διαθέτει μαλακό ύφασμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αλλαξιέρα και πλένεται στο πλυντήριο.

75,90€


 

Το Taf toys North Pole 4 Seasons Gym είναι το τέλειο αναπτυξιακό γυμναστήριο, ειδικά σχεδιασμένο για νεογέννητα, ενώ  προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρού σας  καθώς  εκείνο μεγαλώνει.

Σχεδιασμένο για 2 στάδια ανάπτυξης του μωρού:

Στάδιο  1 (0-3m): Περιλαμβάνει αποσπώμενο παιχνίδι με  μουσική , φως  και  χαλαρωτικούς λευκούς  ήχους. Το χαλάκι είναι ιδανικό για τον  χρόνο που το μωρό στέκεται στην κοιλίτσα του, φτιαγμένο με εξαιρετικά  μαλακό ύφασμα,  για την απόλυτη άνεση του μωρού. Το χαλί μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και ως αλλαξιέρα, ενώ  πλένεται στο πλυντήριο, για εύκολο καθάρισμα. Κρεμαστά παιχνίδια με χρώματα υψηλής αντίθεσης, μπορούν να κρέμονται στις  αψίδες  ή  να στερεώνονται στις θηλιές του χαλιού.

Στάδιο  2 (3m +): Πλήρους μεγέθους γυμναστήριο και χαλάκι παιχνιδιού, ειδικά σχεδιασμένο για να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των αισθήσεων του μωρού με όμορφες εικόνες αναπαράστασης των 4 εποχών,  που προωθούν την αλληλεπίδραση γονέα-μωρού.

Το γυμναστήριο North Pole 4 Seasons έχει σχεδιαστεί για  νεογέννητα  παρέχοντας τους  ένα άνετο περιβάλλον, με πλούσιο γέμισμα , εξαιρετικά μαλακά  υφάσματα  σε απαλά  χρώματα, 4 κρεμαστά παιχνίδια και ένα μουσικό παιχνίδι με καταπραϋντικές μελωδίες και φώτα. Το αποσπώμενο παιχνίδι του, συνδυάζει συναρπαστική μουσική και χαλαρωτικούς λευκούς ήχους που ενεργοποιούνται με το τράβηγμα του μασητικού σε σχήμα αστεράκι από το μωρό. Το μουσικό αυτό παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί  εύκολα στις βρεφικές κούνιες, στα καθίσματα  αυτοκινήτου και σχεδόν οπουδήποτε, καθιστώντας το ένα υπέροχο παιχνίδι το οποίο συντροφεύει το μωρό καθώς μεγαλώνει.

Στην Taf Toys καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του σωστού αναπτυξιακού παιχνιδιού για το παιδί σας είναι μια σοβαρή απόφαση. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Taf Toys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας, το προκαλούν να δραστηριοποιηθεί, το διασκεδάζουν και του εξάπτουν τη φαντασία. Όλα τα παιχνίδια μας δημιουργήθηκαν με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών της ζωής του.

• Κατάλληλο από τη γέννηση
• Για ευκολότερη ανάπτυξη και ευκολότερη ανατροφή των παιδιών!
 
 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ