Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Γυμναστήριο TAF TOYS Magical Mini Moon

ΚΩΔΙΚΟΣ: 12655
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Πολύχρωμο γυμναστήριο από την TAF TOYS με πολλές δραστηριότητες που προωθούν την αλληλεπίδραση γονέα-μωρού.
Σχεδιασμένο για 2 στάδια ανάπτυξης .
Περιλαμβάνει:
αποσπώμενο παιχνίδι μουσικής με χαλαρωτικούς λευκούς ήχους και μεταβαλλόμενα χρώματα.
5 αποσπώμενα παιχνίδια πολλαπλών αισθητηρίων.
Ένα μίνι φεγγάρι διπλής όψης, ένα σύννεφο με ήχο τσαλακώματος με πολύχρωμες κορδέλες, μεγάλο καθρέφτη ασφαλείας για το μωρό & 3 κάρτες διπλής όψης - ιδανικές για οπτική διέγερση.

69,90€


 

Ένα πλούσιο πολύχρωμο γυμναστήριο με όμορφες εικόνες από τη συλλογή μας Mini Moon Collection  που προωθούν την αλληλεπίδραση γονέα-μωρού.

Σχεδιασμένο για 2 στάδια ανάπτυξης :

Στάδιο 1 (0-3μ.)  - Περιλαμβάνει αποσπώμενο παιχνίδι μουσικής  με  χαλαρωτικούς  λευκούς  ήχους και μεταβαλλόμενα  χρώματα. Ασπρόμαυρα κρεμαστά παιχνίδια πολλαπλών αισθητηρίων για την κάλυψη των αναπτυξιακών αναγκών του μωρού και  τον συντονισμό των ματιών μπορούν να κρεμαστούν στις  αψίδες ή να πιαστούν στα θυλάκια του χαλιού.Έξτρα μαλακή επένδυση  για διασκέδαση όταν στέκεται στην κοιλίτσα του για την απόλυτη άνεση του μωρού. Πολλές δραστηριότητες παιχνιδιού ενθαρρύνουν  την ανάπτυξη των αισθήσεων του μωρού, τις λεπτές και ακαθάριστες κινητικές δεξιότητες του και τον συντονισμό των ματιών.

Στάδιο 2 (3m +) - Πλήρες μέγεθος γυμναστηρίου και χαλάκι παιχνιδιού. Περιλαμβάνει 5 αποσπώμενα παιχνίδια πολλαπλών αισθητηρίων- ένα μουσικό παιχνίδι με φώτα. Το παιχνίδι μουσικής & φώτων ενεργοποιείται με το τράβηγμα του μωρού, για να διδάξει την αιτία και το αποτέλεσμα Το τράβηγμα του δακτυλίου θα ενεργοποιήσει τη μουσική και τα φώτα για 20 λεπτά, υποστηρίζει έτσι αυτήν τη γνωστική κατανόηση, η οποία σταδιακά τους βοηθά να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν τον  έλεγχο και μπορούν πραγματικά να κάνουν τα πράγματα να συμβούν. Βοηθά τα μωρά να αναπτύξουν  την αισθητηριακή ανάπτυξη, τις κινητικές δεξιότητες και τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Ένα  μίνι φεγγάρι διπλής όψης, ένα σύννεφο με ήχο  τσαλακώματος με πολύχρωμες κορδέλες,  μεγάλο καθρέφτη ασφαλείας για το μωρό & 3 κάρτες διπλής όψης - ιδανικές για οπτική διέγερση.

 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ