Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Γυμναστήριο All Around Me Activity Hoop TAF TOYS

ΚΩΔΙΚΟΣ: T-12555
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Κέντρο δραστηριοτήτων της TAF TOYS σχεδιασμένο για τα 3 πρώτα στάδια ανάπτυξης του μωρού.
Ένα στρογγυλό στεφάνι που περιβάλλει το μωρό και του παρέχει πολλές δραστηριότητες που ταιριάζουν με την ηλικία του για να ενθαρρύνουν την εξάσκηση ποικίλων θέσεων σώματος ενώ παίζει.
Διαθέτει ένα ουράνιο τόξο καθρέφτη ασφαλείας για μωρά, τέσσερις κάρτες με σχήματα και εικόνες υψηλής χρωματικής αντίθεσης, μαλακό πάνελ Koala, κρίκο με χάντρες και ήχο κουδουνίσματος με κορδόνια, ένα μαλακό σαλιγκάρι κουδουνίστρα με μασητικό και ένα μεγάλο μαλακό παιχνίδι Koala με βελούδινα υφάσματα, κριτσανιστό γέμισμα , κορδέλες και μασητικό παιχνίδι οδοντοφυΐας.

39,90€


 

Το Taf toys All Around Me Activity Hoop είναι ένα μοναδικό προϊόν σχεδιασμένο για τα  3 πρώτα στάδια ανάπτυξης του μωρού. Ένα στρογγυλό στεφάνι που περιβάλλει το μωρό και του παρέχει πολλές δραστηριότητες που ταιριάζουν με την ηλικία για να ενθαρρύνουν την εξάσκηση ποικίλων θέσεων σώματος ενώ παίζει.

Η εξερεύνηση των υπέροχων υφών και ήχων θα βοηθήσει στην προώθηση των αισθήσεων, των κινητικών δεξιοτήτων και της γνωστικής ανάπτυξης του μωρού. Τo παιχνίδι All Around Me Activity Hoop ενθαρρύνει  την κίνηση του μωρού σε ποικίλες σωματικές στάσεις, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τους μυς του καθώς  περιστρέφεται και  αναγνωρίζει εικόνες και σχήματα.

Σχεδιασμένο για 3 στάδια ανάπτυξης του μωρού:

Στάδιο 1 (0-2m): Διαθέτει ένα ουράνιο τόξο καθρέφτη ασφαλείας για μωρά ,τέσσερις κάρτες  με σχήματα  και εικόνες  υψηλής  χρωματικής αντίθεσης για την προώθηση της όρασης του μωρού, ενώ βρίσκεται στο πλάι.

Στάδιο 2 (2-3m): Διαθέτει 4 πολύχρωμες κάρτες , μαλακό πάνελ Koala διπλής όψης με γέμισμα κριτσανιστό  και ένα  φύλλο με γέμισμα . Προωθεί τις αδρές κινητικές ικανότητες του μωρού και την ανάπτυξη της όρασης του, ενώ ξαπλώνει  στο πίσω μέρος / στο πλάι / στην κοιλιά.

Στάδιο 3 (3-5m): Διαθέτει κρίκο με χάντρες και ήχο κουδουνίσματος με κορδόνια, ένα  μαλακό σαλιγκάρι κουδουνίστρα με μασητικό  και ένα μεγάλο μαλακό παιχνίδι Koala με βελούδινα υφάσματα, κριτσανιστό γέμισμα , κορδέλες και  μασητικό παιχνίδι οδοντοφυΐας . Προωθεί τις λεπτές κινητικές δεξιότητες του μωρού και ενθαρρύνει την επίτευξη του στόχου που είναι να φτάσει και να πιάσει τα παιχνίδια, ενώ βρίσκεται στο πίσω μέρος / στο πλάι / στην κοιλίτσα του.

Το All Around Me Activity Hoop είναι ένα υπέροχο παιχνίδι με το οποίο μπορεί να παίξει το μωρό καθώς μεγαλώνει Για ευκολότερη ανάπτυξη και ευκολότερη ανατροφή των παιδιών! Στην Taf Toys καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του σωστού αναπτυξιακού παιχνιδιού για το παιδί σας είναι μια σοβαρή απόφαση.

Κατάλληλο από τη γέννηση

Για ευκολότερη ανάπτυξη και ευκολότερη ανατροφή των παιδιών!

 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ