Ένα γιο-γιό ιδανικό για να το έχετε μαζί σας στις βόλτες, τα ταξίδια, τις διακοπές. Μετά τη χρήση το διπλώνετε και το αποθηκεύετε στην τσάντα μεταφοράς του. Χρησιμοποιώντας τις ανταλλακτικές σακούλες, το γιο-γιό σας είναι πάντα καθαρό, αφού δεν χρειάζεται να το πλύνετε. Στο σπίτι χρησιμοποιείται ως μειωτήρας λεκάνης. Αντιολισθητικό, ανθεκτικό και άνετο.

Διαθεσιμότητα: Σε στοκ
17.60€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 0.53€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 3.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Το Potette Plus 2 σε 1 κάνει την εκπαίδευση της τουαλέρας "παιχνίδι", αφού είναι γιο-γιό ταξιδίου και εκπαιδευτικό κάθισμα τουαλέτας μαζί.

Το βραβευμένο Potette Plus είναι ένα φορητό, πτυσσόμενο γιο-γιό που κλείνει για να μην πιάνει χώρο και αποθηκεύεται στην τσάντα μεταφοράς του, για να το έχετε πάντα μαζί σας. Είναι ιδανικό για τα ταξίδια, αλλά και τις βόλτες με το μικρό σας, αφού επιτρέπει στο παιδάκι σας να πάει στην τουαλέτα όπου και αν βρίσκεστε!

H τσάντα μεταφοράς κλείνει με κορδόνι και περιλαμβάνεται στη συσκευασία μαζί με 3 υπερ-απορροφητικές, αρωματικές σακούλες που κλείνουν αεροστεγώς και απορροφούν τις οσμές. Χρησιμοποιώντας τις ανταλλακτικές σακούλες, έχετε πάντα ένα καθαρό γιο-γιό, αφού δεν χρειάζεται να το πλύνετε. Απλά αλλάξτε τη σακούλα και το Potette Plus είναι έτοιμο για χρήση!

Στο σπίτι, το Potette Plus λειτουργεί ως εκπαιδευτικό κάθισμα τουαλέτας πάνω στη λεκάνη, μειώνοντας το μέγεθός της ώστε το παιδάκι σας να αισθάνεται άνετα.

To Potette Plus διαθέτει ανατομικό κάθισμα και σταθερή βάση που βοηθά το παιδάκι σας να αισθάνεται άνετα.

Τα πόδια του γιο-γιό κλειδώνουν στη θέση τους όταν το ανοίγετε, ενώ όταν το κλείνετε γίνεται επίπεδο για να χωράει στην τσάντα μεταφοράς ή την τσάντα-αλλαξιέρα.

Κατάλληλο για παιδιά από 15 μηνών και μέχρι 50 κιλά.