Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Εκπαιδευτικό Κύπελλο 4m+ Με Λαβές και στόμιο 190ml Sippee Yellow TOMMEE TIPPEE 447827

ΚΩΔΙΚΟΣ: 447827
ΕΤΑΙΡΙΑ: TOMMEE TIPPEE
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Παραλαβή μέρα νύχτα από BOX NOW Locker με Δωρεάν Μεταφορικά

Εκπαιδευτικό κυπελλάκι με άνετες λαβές και μαλακό στόμιο μαλακής σιλικόνης από την TOMMEE TIPPEE για τους μικρούς μας φίλους!
Τα εκπαιδευτικά ποτηράκια Tommee tippee® είναι ειδικά σχεδιασμένα για μωρά, βοηθώντας στην ομαλή μετάβαση από τον μητρικό θηλασμό ή τη σίτιση με μπιμπερό στη χρήση του κύπελου.
Tο κύπελλο διαθέτει μια έξυπνη βαλβίδα δύο τεμαχίων που επιτρέπει στο υγρό να ρέει εύκολα μέσα από το στόμιο όταν το μωρό σου θέλει να πιει, αλλά εμποδίζει την διαρροή ανάμεσα στις γουλιές.
Το στόμιο περιέχει αντιβακτηριακή τεχνολογία BACSHIELD™. Το BACSHIELD™ είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνολογία ιόντων αργύρου που παρέχει αντιβακτηριακή προστασία από ανεπιθύμητα βακτήρια, αναγνωρισμένη εδώ και αιώνες χωρίς επιβλαβείς επιπτώσεις.
Κατάλληλο για ηλικίες από: 4+ μηνών.
Xωρητικότητα: 190ml.

9,40€10,45€


 

Η συλλογή Tommee tippee® από εκπαιδευτικά ποτηράκια βοηθάει το μικρό σου να αναπτύξει προηγμένες δεξιότητες πόσης, κρατώντας το χαρούμενο και ενυδατωμένο όλη μέρα.

Τα εκπαιδευτικά ποτηράκια Tommee tippee® είναι ειδικά σχεδιασμένα για μωρά, βοηθώντας στην ομαλή μετάβαση από τον μητρικό θηλασμό ή τη σίτιση με μπιμπερό στη χρήση του κύπελου.

Κύπελλο με στόμιο και καπάκι Tommee tippee® Weaning Sippee:

 • Eιδικά σχεδιασμένο για τις πρώτες γουλιές του μωρού σου, βοηθούν το μωρό να αναπτύξει τις δεξιότητές του στο να ρουφάει ενώ αποτρέπει τις διαρροές.
 • Το κύπελλο διαθέτει μια έξυπνη βαλβίδα δύο τεμαχίων που επιτρέπει στο υγρό να ρέει εύκολα μέσα από το στόμιο όταν το μωρό σου θέλει να πιει, αλλά εμποδίζει την διαρροή ανάμεσα στις γουλιές.
 • Το κύπελλο συνοδεύεται επίσης από ένα εύχρηστο αφαιρούμενο κάλυμμα.
 • Διαθέτει INTELLIVALVE™, μια μοναδική τεχνολογία κατά των διαρροών που εγγυάται ότι το κύπελλο είναι πλήρως στεγανό καθώς αντέχει την εσωτερική πίεση που σημαίνει ότι το κύπελλο δεν θα έχει διαρροή ακόμη και όταν αναποδογυριστεί ή ανακινηθεί.
 • Η μοναδική βαλβίδα σφραγίζει και ρυθμίζει τη ροή του υγρού για να σταματήσει τις διαρροές και να εξασφαλίσει εύκολη κατανάλωση.
 • Το στόμιο περιέχει αντιβακτηριακή τεχνολογία BACSHIELD™. Το BACSHIELD™ είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνολογία ιόντων αργύρου που παρέχει αντιβακτηριακή προστασία από ανεπιθύμητα βακτήρια, αναγνωρισμένη εδώ και αιώνες χωρίς επιβλαβείς επιπτώσεις.
 • Λειτουργεί αποτρέποντας την ανάπτυξη ανεπιθύμητων μικροβίων που μπορεί να προκαλέσουν υποβάθμιση, αποχρωματισμό, λεκέδες ή οσμή του προϊόντος.
 • Αυτό επιτυγχάνεται με ιόντα αργύρου αναμεμειγμένα στο υλικό στο στόμιο, αποτρέποντας τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων.
 • Η αποσπώμενη βαλβίδα "χωρίς διαρροή" που αποτελείται από 2 κομμάτια, μειώνει την πιθανότητα ατυχήματος στο ελάχιστο.
 • Αποσπώμενες λαβές για εύκολο κράτημα, τέλεια σχεδιασμένες για μικροσκοπικά χεράκια Όλα τα κύπελλα Tommee tippee® δεν περιέχουν Δισφαινόλη Α (BPA)
 • Κατάλληλο για ηλικίες από: 4+ μηνών
 • Xωρητικότητα: 190ml

 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: 2,50€

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: 2,50€ (Courier)
7,00€ (μεταφορική)

Δείτε Επίσης