Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Βρεφικό Γυμναστήριο Activity Gym Savannah 360 TAF TOYS 12785

ΚΩΔΙΚΟΣ: T-12785
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Μοντέρνο βρεφικό γυμναστήριο με 20 δραστηριότητες από την TAF TOYS με εξαιρετικά μαλακό ύφασμα, για απόλυτη απαλότητα και άνεση του μωρού.
Περιλαμβάνει παιχνιδιάρικα, κρεμαστά παιχνίδια πολλαπλών αισθήσεων: στρογγυλό υφασμάτινο παιχνίδι, κουδουνίστρα Harry το λιοντάρι με χαίτη-μασητικό για την οδοντοφυΐα του μωρού, 2 κάρτες διπλής όψης και 2 μοναδικές πλαστικές θήκες, βρεφικό καθρέφτη ασφαλείας χελώνα διπλής όψης, κουδουνίστρα μέλισσα με κρίκο και ένα μουσικό παιχνίδι με πολύχρωμα φώτα, δύο παιχνιδιάρικες μελωδίες και δύο χαλαρωτικές μελωδίες, συμπεριλαμβανομένου του ήχου ροής νερού (λευκοί ήχοι).
yποστηρίζει όλες τις αναπτυξιακές δεξιότητες που χρειάζεται το μωρό, από την πρώτη μέρα γέννησης του.

89,90€

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

 

Το γυμναστήριο δραστηριοτήτων  της TAFΤoys το Savannah 360° υποστηρίζει όλες τις αναπτυξιακές δεξιότητες που χρειάζεται το μωρό, από την πρώτη μέρα γέννησης του.

Αυτό το όμορφο, μοντέρνο, παιδικό γυμναστήριο περιλαμβάνει 20 παιχνιδιάρικες δραστηριότητες, κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά, με εξαιρετικά μαλακό ύφασμα, για απόλυτη απαλότητα και άνεση του μωρού.

Διαθέτει μοναδικό, στρογγυλό, υφασμάτινο παιχνίδι με τσαλακώτες υφές που μπορεί να προσαρτηθεί στο γυμναστήριο σε διαφορετικές θέσεις για να ενθαρρύνει το μωρό να εξασκηθεί σε διάφορες θέσεις του σώματος και να αποκομίσει αναπτυξιακά οφέλη από κάθε θέση.

Η προληπτική τοποθέτηση είναι εξαιρετικά πολύτιμη για την κινητική, γνωστική, αισθητηριακή και μαθησιακή ανάπτυξη του μωρού. Το στρογγυλό παιχνίδι και οι όρθιες κάρτες διεγείρουν την όραση και την ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού και βοηθούν στη διδασκαλία της έννοιας αιτίας και αποτελέσματος.

Περιλαμβάνει παιχνιδιάρικα, κρεμαστά παιχνίδια πολλαπλών αισθήσεων: στρογγυλό υφασμάτινοπαιχνίδι, κουδουνίστρα Harry το λιοντάρι με χαίτη-μασητικό για την οδοντοφυΐα του μωρού , 2 κάρτες διπλής όψης και 2 μοναδικές πλαστικές θήκες, βρεφικό καθρέφτη ασφαλείας χελώνα διπλής όψης , κουδουνίστρα μέλισσα με κρίκο και ένα μουσικό παιχνίδι με πολύχρωμα φώτα, δύο παιχνιδιάρικες μελωδίες και δύο χαλαρωτικές μελωδίες, συμπεριλαμβανομένου του ήχου ροής νερού (λευκοί ήχοι).

Κάθε μελωδία ή ήχος παίζει 5 λεπτά, συνολικός χρόνος αναπαραγωγής ήχου 20 λεπτά..

 Όλα τα παιχνίδια της TAF TOYS δημιουργούνται με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τα δύο πρώτα χρόνια ανάπτυξής του. Στόχος είναι να βοηθήσουvε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία.Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.