Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Κάθισμα αυτοκινήτου BRITAX-ROMER Baby Safe i-Sense Nordic Grey

ΚΩΔΙΚΟΣ: R2000035093
ΕΤΑΙΡΙΑ: BRITAX
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Το BABY-SAFE iSENSE προσφέρει στο παιδί σας το ανώτερο δυνατό επίπεδο ασφαλείας, συνδυάζοντας το με απαράμιλλη καινοτομία της Γερμανικής τεχνολογίας.
Είναι εξοπλισμένο με ειδικά τοποθετημένα έξυπνα φώτα που ανάβουν και σβήνουν αυτόματα για να απλοποιήσουν την τοποθέτηση του παιδιού στο αυτοκίνητο ή στο καροτσάκι. Επιπλέον μπορείτε να ανάψετε και να σβήσετε τα φώτα χειροκίνητα. Έτσι προσφέρεται στο παιδί σας η δυνατότητα να βλέπει και να αισθάνεται άνετα αλλά και σε εσάς τη δυνατότητα να το παρακολουθείτε ακόμα και όταν είναι σκοτεινά έξω.
Συμβατότητα με την περιστρεφόμενης βάση Flex για εύκολη εγκατάσταση και απεγκατάσταση (δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο).
Κατασκευασμένο στη Γερμανία, βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας (ECE R129).
Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων - Επέκταση ενός χρόνου εγγύησης(2+1)

399,00€


 

BRITAX Baby Safe i-Sense Nordic Grey | 0-13kg (Νεογέννητο-15 μηνών) | 40 - 83 cm 
 
 Ταξιδέψτε έξυπνα με το κάθισμα Baby Safe i-Sense κατασκευασμένο στη Γερμανία πρωτότυπης τεχνολογίας με φώτα ασφαλείας που σας επιτρέπουν να κινήστε με ασφάλεια στο σκοτάδι κρατώντας το καθισματάκι στα χέρια σας ή όταν το έχετε εγκατεστημένο στο καρότσι, εσωτερικά φώτα περιβάλλοντος προκειμένου να δώσουν στο μικρό σας τη δυνατότητα να σας βλέπει και ταυτόχρονα, προσφέρουν σε εσάς τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή το παιδί και να επιβεβαιώνετε ότι είναι καλά & φώτα εγκατάστασης που σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε με άνεση και ασφάλεια το καθισματάκι στο αυτοκίνητο σας ή στο καροτσάκι
 

Φώτα ασφαλείας

Τα φώτα ασφαλείας σας επιτρέπουν να κινήστε στο σκοτάδι κρατώντας το καθισματάκι στα χέρια σας ή όταν το έχετε εγκατεστημένο στο καρότσι. Τα φώτα ασφαλείας ενεργοποιούνται αυτόματα όταν το κάθισμα βρίσκεται σε σκοτεινό περιβάλλον.

 

Εσωτερικά Φώτα Περιβάλλοντος 

Ανάβουν προκειμένου να δώσουν στο μικρό σας τη δυνατότητα να σας βλέπει και ταυτόχρονα, προσφέρουν σε εσάς τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή το παιδί και να επιβεβαιώνετε ότι είναι καλά.

 

Φώτα Εγκατάστασης 

Ενεργοποιούνται αυτόματα σε σκοτεινό περιβάλλον και σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε με άνεση και ασφάλεια το καθισματάκι στο αυτοκίνητο σας ή στο καροτσάκι. Μετά την εγκατάσταση, τα φώτα σβήνουν αυτομάτως.

 
   


Βασικά πλεονεκτήματα

1. Το BABY-SAFE iSENSE είναι εξοπλισμένο με τρία διαφορετικά συστήματα αυτόματου φωτισμού που απλοποιούν την καθημερινότητα σας.

Τα φώτα εγκατάστασης ανάβουν αυτόματα στο σκοτάδι όταν τοποθετείτε το κάθισμα στο αυτοκίνητο ή στο καρότσι.

Τα φώτα ασφαλείας ανάβουν όταν περπατάτε σε περιοχές με χαμηλό φωτισμό.

 

Τέλος τα εσωτερικά φώτα περιβάλλοντος επιτρέπουν στο μωρό σας να βλέπει και σε εσάς να το βλέπετε.

2. Άνεση που διαρκεί

Το BABY SAFE iSENSE μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση και παρέχει στο παιδί σας ασφάλεια και άνεση μέχρι αυτό να φτάσει σε ύψος 83cm (περίπου 15 μηνών). Η ειδική θέση τοποθέτησης του νεογέννητου παρέχει απόλυτη ασφάλεια,ενώ ο ειδικός εργονομικός μηχανισμός ανάκλισης προσαρμόζεται εξασφαλίζοντας στο μωρό την κατάλληλη θέση, ανάλογα με το ύψος του. Επιπλέον, το προσκέφαλο μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να δίνει στο μωρό σας περισσότερο χώρο, όσο αυτό μεγαλώνει.

3. Συμβατό και εύχρηστο

Το BABY-SAFE iSENSE προσαρμόζεται εύκολα στην νέα περιστρεφόμενη βάση FLEX BASE iSENSE ( δεν περιλαμβάνεται), καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα καροτσιών όπως το Smile III της Britax.

Επιπλέον η εγκατάσταση και απεγκατάσταση του είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη.

Τέλος το κάθισμα περιστρέφεται προς την πόρτα του αυτοκινήτου, επιτρέποντας σας να τοποθετήσετε εύκολα το παιδί σας σε αυτό.

4. Ειδικό σύστημα ανάκλισης.  Άμεση προσαρμογή της θέσης του μωρού. Η κλίση του καθίσματος προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος του παιδιού, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια. Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο αυξάνει το χώρο σε αναλογία με το ρυθμό ανάπτυξης του μωρού σας. Τέλος οι ζώνες 5 σημείων ρυθμίζονται επίσης αυτόματα σε αντιστοιχία με τη ρύθμιση του προσκέφαλου.

5. Αποσπώμενο μαξιλάρι νεογνού. Σχεδιασμένη για να προσφέρει τη maximum ασφάλεια στο νεογέννητο. Extra προστασία προσφέρεται από τα ειδικά υλικά κατασκευής που απορροφούν τους κραδασμούς-ενώ εσωτερικά ο χώρος προσαρμόζεται στο μέγεθος του παιδιού.

6. Εύκολα αφαιρούμενο κάλυμμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σε περίπτωση που χυθούν υγρά ή αν λερωθεί το κάθισμα, καθώς το κάλυμμα αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο.

7. Κουκούλα ηλιοπροστασίας. Προσφέρει προστασία στο παιδί σας από τον ήλιο (UPF 50+) αλλά και τον αέρα-τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο καροτσάκι.

8. Εύκολη ασφάλιση και λύσιμο του καθίσματος από το καρότσι. Τοποθετήστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια το καθισματάκι στο καρότσι- ή και αντίστροφα, λύστε το καθισματάκι από το καρότσι, προκειμένου να το επανατοποθετήσετε στο αυτοκίνητο

9. Απόλυτη ασφάλεια με ζώνη 5 σημείων. Διατηρεί το παιδί σας ασφαλές, καθώς σε περίπτωση πρόσκρουσης κατανέμει τη δύναμη πρόσκρουσης σε πέντε διαφορετικά σημεία.

10. Ρυθμιζόμενη ζώνη 5 σημείων και προσκέφαλο. Η ζώνη και το προσκέφαλο ρυθμίζονται πάρα πολύ εύκολα με το ένα χέρι, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο ύψος του παιδιού.

11. Ρυθμιζόμενη χειρολαβή. Η χειρολαβή μετακινείται εύκολα στην πλάτη και έτσι αφήνει όλο το χώρο ελεύθερο για να τοποθετήσετε το παιδί. Απλά πατήστε τα δύο κουμπιά σε κάθε πλευρά της λαβής για να την ξεκλειδώσετε και να την μετακινήσετε.

12.Καλύμματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Κατασκευασμένα από τα ποιοτικότερα και απαλότερα υφάσματα, έχουν άψογη εφαρμογή και παρέχουν άνεση στο παιδί.

 
13. Βραβεύσεις
 
 

 
 
 Εγγύηση με Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων

Προνόμια  με την νέα κάρτα

  •  Ένας χρόνος επιπλέον εγγύηση 2+1=3
  • Άμεση πρόσβαση του τελικού πελάτη στο τμήμα service της Peramax
  • ΔΩΡΕΑΝ παροχή εργασίας service για πάντα
  • 10% επιπλέον έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της Candia (https://www.candia-strom.gr/el/peramax)
 Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε άλλα Χρώματα/Σχέδια

Δείτε Επίσης