Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Βάση για κάθισμα αυτοκινήτου BRITAX-ROMER, Flex Base iSense

ΚΩΔΙΚΟΣ: R2000035119
ΕΤΑΙΡΙΑ: BRITAX
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας έως 30 ημέρες

Περιστρεφόμενη Βάση για 2 καθίσματα αυτοκινήτου της εταιρείας BRITAX-ROMER, Flex Base iSense η οποία θα υποστηρίζει για τα 4 επόμενα χρόνια τα καθίσματα αυτοκινήτου του παιδιού σας παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια.
Συμβατή με ΒΑΒΥ-SAFE 3i SIZE , BABY-SAFEi SENSE και DUALFIX iSENSE.

299,00€


 

Flex Base iSense | Βάλτε την ασφάλεια του στη σωστή βάση!

FLEX BASE iSENSE 1 βάση, 2 καθίσματα, 4 χρόνια απόλυτης ασφάλειας

Η Flex Base iSense είναι η νέα περιστρεφόμενη βάση η οποία θα υποστηρίζει για τα 4 επόμενα χρόνια τα καθίσματα αυτοκινήτου του παιδιού σας παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια. Η βάση είναι συμβατή τόσο με το Britax Baby-Safe iSense το οποίο είναι το πρώτο κάθισμα που θα χρησιμοποιήσει το παιδί σας (Group 0+ για παιδιά ύψους 40-83cm)όσο και με το Britax Dualfix iSense (κάθισμα της κατηγορίας 1 για παιδιά ύψους 61-105cm). Κάθε ένα από τα καθίσματα μπορεί να εγκατασταθεί στη βάση πάρα πολύ εύκολα,με ένα μόνο click.Η βάση υποστηρίζει τη δυνατότητα περιστροφής των καθισμάτων, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να στρέψετε το κάθισμα προς την πόρτα και έτσι να τοποθετήσετε ή να βγάλετε εύκολα το παιδί σας. Επιπλέον η περιστροφή κατά 360ο σας επιτρέπει να γυρίσετε το κάθισμα προς τα εμπρός όταν το παιδί σας ξεπεράσει τους 15 μήνες (76cm).

Βασικά πλεονεκτήματα

Άνεση και ευκολία

Καθώς η βάση ταιριάζει στο BABY-SAFEi SENSE και στο DUALFIX iSENSE, θα συνοδεύει το μικρό σας από την γέννηση του μέχρι τα τέσσερα χρόνια παρέχοντας του άνεση και ασφάλεια. Τα καθίσματα μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να εγκατασταθούν με ένα μόνο click. Η απεγκατάσταση είναι απλή και εύκολη-με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έξι θέσεις ανάκλισης

Η Flex Base iSense μπορεί να προσαρμοστεί σε έξι διαφορετικές θέσεις, έτσι ώστε να παρέχει στο παιδί σας τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και ασφάλειας. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη σωστή γωνία κατά την τοποθέτηση του καθίσματος, ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση ανά πάσα στιγμή, εν κινήσει, ακόμα και όταν το μικρό σας κοιμάται. Περιστροφή και εύκολη πρόσβαση Όλα τα συμβατά με τη βάση, καθίσματα Britax, μπορούν να στραφούν προς την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου, προκειμένου να τοποθετήσετε ή να βγάλετε το παιδί σας με ευκολία.Επίσης όταν το παιδί σας γίνει 15 μηνών και φτάσει σε ύψος 76 cm, θα μπορέσετε να στρέψετε το κάθισμα σε θέση προς τα εμπρός (αν και συνιστάται να διατηρήσετε το παιδί σε θέση προς τα πίσω για όσο το δυνατό περισσότερο).

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ