Βρεφική τσάντα από τη MINILAND για να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε για την υγεία του μωρού σας.
Σε μία υπέροχη συσκευασία με ελαστικά ανοίγματα και ειδικές θήκες για θερμόμετρο, σιρόπι, κρέμες και αξεσουάρ.
Επενδυμένη εσωτερικά και εξωτερικά με αδιάβροχα υλικά και μπορεί να καθαρίζεται εύκολα.
Ανθεκτική κατασκευή και πρακτικό μέγεθος για εύκολη μεταφορά.

Διαθεσιμότητα: 1-3 ημερών
18.90€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 0.57€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 3.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

H τσάντα MINILAND On the Go Carebag μεταφέρει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και αντικείμενα για την υγεία του μωρού σε μία υπέροχη και πρακτική συσκευασία με ελαστικά ανοίγματα και ειδικές θήκες.

Χάρη στα εξαρτήματά της, οι γονείς μπορούν να έχουν μαζί τους όλα τα αξεσουάρ που χρειάζονται για να φροντίσουν την υγεία του παιδιού τους, όπως θερμόμετρα, κρέμες, σιρόπι, κ.τλ.

Επιπλέον, η τσάντα φροντίδας του μωρού διαθέτει και μία πρακτική θήκη για κάρτες για να έχετε μαζί σας όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας, όπως επαγγελματικές κάρτες γιατρών, οδηγίες, διευθύνσεις, κτλ.

H βρεφική τσάντα MINILAND On the Go Carebag είναι επενδυμένη εσωτερικά και εξωτερικά με αδιάβροχα υλικά και μπορεί να καθαρίζεται εύκολα.

Με συμπαγές κι ελαφρύ σχέδιο, είναι εύκολο να τη μεταφέρετε το τσαντάκι φροντίδας του μωρού οπουδήποτε, αφού έχει το ιδανικό μέγεθος για να χωράει ακόμα και στη μεγάλη τσάντα για τα είδη του μωρού σας. Επιπλέον, μπορείτε να την κρεμάτε στο καρότσι, χάρη στο μικρό και πρακτικό χερούλι που διαθέτει.

Η τσάντα Miniland είναι κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικά υλικά που προστατεύουν το περιεχόμενό της έναντι πιθανών τριβών ή γρατζουνιών.

 Όλα τα αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν στις ειδικές θήκες με τα ελαστικά ανοίγματα, ώστε το περιεχόμενο να παραμένει καλά οργανωμένο και τακτοποιημένο.