Μέγιστη προστασία για τα μεγαλύτερα μικρά μας!
Κατάλληλο για παιδιά από 15 έως 36 κιλά (ηλικίας περίπου 3 έως 12 ετών).
Πατενταρισμένο προσκέφαλο με 3 θέσεις ανάκλισης, για μέγιστη προστασία του κεφαλιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.
Εναρμονισμένο με τις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας ECE R-44/04 Supplement 7.

Διαθεσιμότητα: 1-3 ημερών
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
252.00€ 199.90€

Το Solution M-fix ήρθε πρώτο στο τεστ του γερμανικού Stiftung Warentest (06/2015), στην κατηγορία Group 2/3. Το νέο μέλος της επιτυχημένης σειράς Solution της Cybex ξεχωρίζει, χάρη στα στοιχεία καινοτόμας ασφάλειας και άνεσης που το χαρακτηρίζουν. 

Το σημαντικότερο στοιχείο ασφαλείας της σειράς καθισμάτων Solution είναι το πατενταρισμένο προσκέφαλο με ανάκλιση, το οποίο εμποδίζει το κεφάλι του παιδιού από το να πέσει μπροστά την ώρα που κοιμάται. Το Σύστημα Πλευρικής Προστασίας (L.S.P. System Plus) εγγυάται το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης, ενώ το σύστημα σύνδεσης Isofix διασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.

Πατενταρισμένο προσκέφαλο με ανάκλιση 3 θέσεων

Το προσκέφαλο 3 θέσεων εξασφαλίζει μέγιστη προστασία σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης. Η επαναστατική αυτή τεχνολογία ουσιαστικά μετακινεί το σημείο ισορροπίας του κεφαλιού του παιδιού ελαφρά πίσω, μην επιτρέποντάς του να πέσει μπροστά όταν το παιδί κοιμάται. Έτσι, σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, το ευαίσθητο κεφάλι του παιδιού παραμένει εντός της "ασφαλούς ζώνης" του καθίσματος. Επιπρόσθετα, το παντεταρισμένο προσκέφαλο με 3 θέσεις ανάκλισης προσφέρει άνετο ύπνο στο παιδί για ένα ασφαλές και ήρεμο ταξίδι.

Σύστημα Πλευρικής Πρόσκρουσης (L.S.P. System Plus)

Το Συστημα Πλευρικής Προστασίας που προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες κάθε παιδιού (L.S.P. System Plus) εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Στην περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης, οι δυνάμεις που δημιουργούνται απορροφούνται από τα ρυθμιζόμενα πλαϊνά προστατευτικά καθώς και από τα προστατευτικά για τους ώμους και το κεφάλι. Ταυτόχρονα, η ενέργεια του σώματος που εκλείεται κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης απορροφάται αμέσως και το κεφάλι του παιδιού "οδηγείται" αυτόματα σε ασφαλή θέση. Το σύστημα L.S.P. προσαρμόζεται στον σωματότυπο κάθε παιδιού αλλά και με βάση το μέγεθος κάθε αυτοκινήτου.

Σύστημα εξαερισμού

Το Solution M-fix διαθέτει ειδικό σύστημα εξαερισμού που περνάει μέσα από την πλάτη και τα διάφορα σημεία του καθίσματος. Έτσι, ο αέρας κινείται ανάμεσα από τις τρύπες εξαερισμού στο μπροστινό μέρος του καθίσματος και κάτω από το κάλυμμα και «οδηγείται» μακριά από το παιδί μέσα από τα ανοίγματα στην πλάτη. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ιδανική θερμοκρασία ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.

Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο καθ' ύψος σε 12 θέσεις

H ρύθμιση του ύψους σε 12 διαφορετικές θέσεις επιτρέπει στο κάθισμα να "μεγαλώνει" μαζί με το παιδί, προσφέροντας μακρά διάρκεια χρήσης. Τα προστατευτικά για το κεφάλι, επίσης μεγαλώνουν ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες κάθε παιδιού.

Σύστημα σύνδεσης Isofix

Το κάθισμα απλά "μαγκώνει" στις ειδικές υποδοχές του συστήματος Isofix του αυτοκινήτου. Το σύστημα σύνδεσης Isofix μπορεί να μαζευτεί, ώστε το κάθισμα να προσαρμόζεται και σε αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν Isofix.

Solution M-fix: Μέγιστη προστασία για τα μεγαλύτερα μικρά μας!

Χαρακτηριστικά

  • Κατάλληλο για παιδιά βάρους 15-36 κιλά (ηλικίας περίπου 3 έως 12 ετών).
  • Παντενταρισμένο προσκέφαλο με ανάκλιση.
  • Σύστημα Πλευρικής Προστασίας (L.S.P. System Plus).
  • Σύστημα εξαερισμού.
  • 12 θέσεις ρύθμισης ύψους προσκέφαλου.
  • Σύστημα σύνδεσης ISOFIX.
  • Εναρμονισμένο με τις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας ECE R-44/04 Supplement 7.
  • Διαστάσεις: 414mm x 540mm x 620-820mm.
  • Βάρος: 5,8k.
  • Όλα τα υφάσματα αφαιρούνται και πλένονται στους 30oC.

Βραβεία