Αυθημερόν Παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής για όλα τα διαθέσιμα καθίσματα αυτοκινήτου!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Σετ ύπνου Bedtime Kit TAF TOYS 13265

ΚΩΔΙΚΟΣ: t-13265
ΕΤΑΙΡΙΑ: TAF TOYS
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Ένα ολοκληρωμένο σετ ύπνου που έχει σχεδιαστεί με 12 διαφορετικές δραστηριότητες
για να παρέχει στους γονείς, όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν
μια χαλαρωτική και ευχάριστη ρουτίνα πριν τον ύπνο για το μικρό τους!

34,90€

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

 

Bedtime Kit TAF TOYS 13265

Το Bedtime Kit μας, ενσωματώνει διάφορα στοιχεία για να δημιουργήσει ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Η μονάδα απαλής μουσικής και φωτός παίζει για 20 λεπτά ,προσφέροντας δύο νυχτερινές μελωδίες και δύο παρηγορητικούς ήχους (απαλό σβήσιμο και καταπραϋντικό νερό).

Σε συνδυασμό με απαλό φωτισμό, δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον, προετοιμάζοντας το μωρό σας για ύπνο.

Δίνει οπτική διέγερση με κάρτες εικόνων ρουτίνας πριν τον ύπνο, βοηθώντας στη χαλάρωση και τον ύπνο - Αυτές οι κάρτες διπλής χρήσης παρέχουν οπτική διέγερση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενισχύοντας τους μύες των ματιών.

Το βράδυ, ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη ρουτίνα πριν τον ύπνο, προάγοντας την γαλήνη και την ηρεμία καθώς επαναλαμβάνετε απαλά τις επιθυμίες πριν τον ύπνο σε κάθε χαρακτήρα, προετοιμάζοντας τους πάντες για ύπνο.

Με την μαλακή οδοντόβουρτσα  που περιλαμβάνετε στο σετ,  εισάγει πρώιμες συνήθειες οδοντικής υγιεινής από μικρή ηλικία ως πρώτη οδοντόβουρτσα του μωρού. Αυτό ενθαρρύνει τους γονείς να ενσωματώσουν τη στοματική φροντίδα στη ρουτίνα του μωρού τους πριν τον ύπνο, προωθώντας ένα υγιές χαμόγελο.

Μαζί με το μασητικό οδοντοφυΐας σε σχέδιο λαγουδάκι είναι ο τέλειος συνδυασμός για τα δοντάκια του μωρού.

Ενσωματώστε το πανάκι παρηγοριάς (νάνι) στη ρουτίνα πριν τον ύπνο , μοιράζοντας τις δραστηριότητες της ημέρας με το μωρό σας, μιλώντας του με χαλαρωτικό τόνο, αυτό  βοηθά να επεξεργάζονται διανοητικά και να θυμούνται τα γεγονότα που οδήγησαν στον ύπνο, ενθαρρύνοντας μια υγιή ρουτίνα πριν τον ύπνο.

Είναι μια τέλεια προσθήκη στην αναζήτηση  δώρου καλωσορίσματος για μωρά. Ιδανικό για όλα τα νεογέννητα, ένα δώρο γαλήνιων νυχτών και γλυκών ονείρων.

Εμπιστευτείτε την Taf Toys για να παρέχετε στο μωρό σας ένα ασφαλές και διεγερτικό περιβάλλον. Στην Taf Toys καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του κατάλληλου αναπτυξιακού παιχνιδιού για το παιδί σας είναι μια σοβαρή απόφαση. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Taf Toys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας και που είναι προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνέουν τη φαντασία. Όλα τα παιχνίδια μας έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τα δύο πρώτα χρόνια ανάπτυξής του. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία.

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: 2,50€

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: 2,50€ (Courier)
7,00€ (μεταφορική)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.