Η ιδανικότερη και ασφαλέστερη λύση για τον ύπνο, καθώς διατηρεί το μωρό ζεστό όλο το βράδυ.
Είναι 100% βαμβακερός.
Ανοίγει εύκολα για αλλαγή πάνας.
Περιλαμβάνει θερμόμετρο χώρου.
Πληρεί τις βρετανικές προδιαγραφές ασφαλείας BS 8510:2009.
Διαθεσιμότητα: Σε στοκ
43.00€
Επιβράβευση με δωροεπιταγή ποσού 1.29€
Με αυτό το προϊόν
Κερδίζετε το 3.00% της αξίας του σε δωροεπιταγή
Η εξαργύρωση της γίνεται σε επόμενες αγορές σας εντός 2 μηνών από την αγοράς σας
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

Καθώς ο ήλιος δύει στη φάρμα, είναι ώρα για ύπνο! Με υπέροχο απλικέ και κεντημένες λεπτομέρειες, ο υπνόσακος Folk Farm είναι φανταστικός!

Οι υπνόσακοι GroBag αποτελούν την ιδανικότερη και ασφαλέστερη λύση για την ώρα του ύπνου, καθώς επιτρέπουν στο μωρό να διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού δεν κινδυνεύει να ξεσκεπαστεί και να κρυώνει, ή να τυλιχθεί στα σκεπάσματά του και να ζεσταίνεται. Έτσι, τόσο το μωρό σας όσο και εσείς κοιμάστε καλύτερα.

Οι βραβευμένοι για το σχεδιασμό τους υπνόσακοι Gro είναι 100% βαμβακεροί και ανοίγουν εύκολα για να αλλάξετε πάνα.

Επιπλέον, είναι απόλυτα ασφαλείς. Πληρούν τις βρετανικές προδιαγραφές ασφαλείας BS8510:2009 και τους συνιστά ο Οργανισμός Lullaby Trust, ο οποίος εξειδικεύεται σε θέματα ασφαλούς ύπνου των βρεφών και ευαισθητοποιεί για τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο.

Ο υπνόσακος 2,5 togs είναι ιδανικός για θερμοκρασίες από 16-20οC, ενώ περιλαμβάνει και οδηγίες για το πώς πρέπει να ντύσετε το μωράκι σας κάτω από τον υπνόσακο, ανάλογα με τη θερμοκρασία. Επιπλέον, η συσκευασία περιλαμβάνει και θερμόμετρο χώρου, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία στο δωμάτιο που κοιμάται το μωρό σας, για να είστε σίγουρη ότι είναι σωστά ντυμένο.

Ο υπνόσακος είναι κατάλληλος για μωράκια από 0 έως 6 μηνών, ελάχιστο βάρος 4 κιλά και μέγιστο ύψος 68cm.

Γιατί να επιλέξετε έναν υπνόσακο GroBag

  • H Gro Company είναι η υπερήφανη κατασκευάστρια των αυθεντικών GroBag, οι οποίοι έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, ενώ τους συνιστά και ο βρετανικός οργανισμός The Lullaby Trust.
  • Δεν επιτρέπουν στο μωρό να ξεσκεπαστεί και να κρυώσει, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει το ίδιο αλλά και όλη η οικογένεια.
  • Το μωρό δεν μπορεί να κουκουλωθεί ή να μπλεχτεί με τον υπνόσακο.
  • Κρατούν τα μωρά σε μια άνετη θερμοκρασία όλη τη νύχτα.
  • Το μωρό σας μπορεί να ξυπνήσει, να μετακινηθεί στην κούνια του και να ξανακοιμηθεί μόνο του, χωρίς να χρειαστεί να το σκεπάσετε.
  • Γίνονται αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας του βραδινού ύπνου. Όταν το μωρό τους φοράει αισθάνεται οικεία και άνετα και καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα του ύπνου, ακόμα και αν βρίσκεται μακριά από το σπίτι.
  • Βοηθούν στη μετάβαση από την καλαθούνα στην κούνια, καθώς είναι το κοινό σημείο ανάμεσα στα δύο.
  • Οι υπνόσακοι GroBag είναι από τους πρώτους που εναρμονίστηκαν με τις νέες προδιαγραφές ασφαλείας που θέτει το βρετανικό πρότυπο BS 8510:2009, το οποίο διασφαλίζει περαιτέρω όλες τις πτυχές της ποιότητας και της ασφάλειας.