Βρεφικό Στρώμα LEADERSTROM Κοκοφοίνικας - Biolatex - 3D - Olive Oil

ΚΩΔΙΚΟΣ:
ΕΤΑΙΡΙΑ: LEADERSTROM

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% - ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 189.00

 

Υλικά για το εσωτερικό του στρώματος.

Κοκοφοίνικας: Φυσικό υλικό που προκύπτει από το περίβλημα της καρύδας αφού υποστεί κατάλληλη επεξεργασία. Είναι μεγάλης αντοχής και έχει την ιδιότητα να αποβάλει εύκολα την υγρασία. 

BIOLATEX: Από το χυμό του δέντρου hevea brasiliensis (καουτσουκόδεντρο) προκύπτει το φυσικό latex, το οποίο αφού επεξεργαστεί κατάλληλα δίνει ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Το latex είναι από μόνο του υποαλλεργικό υλικό και μέσα από τις πολυάριθμες οπές του κυκλοφορεί ο αέρας ( clima latex) ώστε να μην εγκλωβίζεται υγρασία και να επιτυγχάνεται ο καλός αερισμός του στρώματος. Επίσης, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η πιθανότητα εμφάνισης του φαινομένου της ασφυξίας.

Το BIOLATEX είναι πιστοποιημένο βιολογικό latex . Είναι ένα εξαιρετικό υλικό το οποίο διαθέτει πιστοποιητικό Α΄ κλάσης.Το πιστοποιητικό αυτό σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλές να κοιμηθεί το μωρό σας ακόμα και απευθείας πάνω στο BIOLATEX χωρίς να χρειαστεί να τοποθετηθεί κάλυμμα. Πρόκειται για μία βιοδιασπώμενη και εξαιρετικά ανθεκτική πρώτη ύλη, φιλική προς το περιβάλλον αφού μειώνει την κατανάλωση και τα απόβλητα.

Υλικά για το εξωτερικό μέρος του στρώματος.

3D: Ειδικό τρισδιάστατο υλικό που τοποθετείται περιμετρικά του στρώματος και στην κάτω πλευρά του. Επιτυγχάνει την άνετη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό ελαχιστοποιώντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Οργανικό βαμβάκι με OLIVE OIL: Η επάνω πλευρά του στρώματος είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία με λάδι ελιάς ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη αντιβακτηριδιακή προστασία για το δέρμα του μωρού σας αλλά και αίσθηση δροσιάς.

Ύψος στρώματος: 11-12 cm

Μέγιστη Διάσταση: έως 70x140 cm.

Εγγύηση: 8 χρόνια

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.