Βρεφικό Στρώμα LEADERSTROM Κοκοφοίνικας-Latex Ocean Blue - 3D - Olive Oil

ΚΩΔΙΚΟΣ:
ΕΤΑΙΡΙΑ: LEADERSTROM

 

 

Υλικά για το εσωτερικό του στρώματος.

Κοκοφοίνικας: Φυσικό υλικό που προκύπτει από το περίβλημα της καρύδας αφού υποστεί κατάλληλη επεξεργασία. Είναι μεγάλης αντοχής και έχει την ιδιότητα να αποβάλει εύκολα την υγρασία. 

LATEX OCEAN BLUE: Από το χυμό του δέντρου hevea brasiliensis (καουτσουκόδεντρο) προκύπτει το φυσικό latex, το οποίο αφού επεξεργαστεί κατάλληλα δίνει ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Το latex είναι από μόνο του υποαλλεργικό υλικό και μέσα από τις πολυάριθμες οπές του κυκλοφορεί ο αέρας ( clima latex) ώστε να μην εγκλωβίζεται υγρασία και να επιτυγχάνεται ο καλός αερισμός του στρώματος. Επίσης, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η πιθανότητα εμφάνισης του φαινομένου της ασφυξίας.

Η διαφορά του LATEX OCEAN BLUE από το απλό LATEX είναι η ειδική σιλικόνη gel με την οποία είναι εμποτισμένο με αποτέλεσμα το στρώμα να είναι δροσερό ακόμη και το καλοκαίρι. Επίσης, το LATEX OCEAN BLUE ελαχιστοποιεί την διείσδυση υγρασίας.

Ιδανικό υλικό για το θερμό κλίμα της Ελλάδας.

Υλικά για το εξωτερικό μέρος του στρώματος.

3D: Ειδικό τρισδιάστατο υλικό που τοποθετείται περιμετρικά του στρώματος και στην κάτω πλευρά του. Επιτυγχάνει την άνετη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό ελαχιστοποιώντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Οργανικό βαμβάκι με OLIVE OIL: Η επάνω πλευρά του στρώματος είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία με λάδι ελιάς ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη αντιβακτηριδιακή προστασία για το δέρμα του μωρού σας αλλά και αίσθηση δροσιάς.

Ύψος στρώματος: 11-12 cm

Μέγιστη Διάσταση: έως 70x140 cm.

Εγγύηση: 8 χρόνια

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.