Βρεφικό Στρώμα LEADERSTROM Seasonal Biolatex

ΚΩΔΙΚΟΣ:
ΕΤΑΙΡΙΑ: LEADERSTROM

 

Το κορυφαίο στρώμα της LEADER STORM που στοχεύει στην επίτευξη της τέλειας θερμοκρασίας ώστε το μωρό σας να είναι πάντα τόσο ζεστό όσο και δροσερό ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο με τα υλικά του στρώματος όσο και με το εξωτερικό κάλυμμα.

Το εξωτερικό κάλυμμα από την μία πλευρά είναι από οργανικό βαμβάκι επεξεργασμένο με olive oil(δροσερό) και από την άλλη πλευρά έχει ύφασμα με πλεκτή ύφανση(ζεστό).

Έτσι, μπορείτε να επιλέγετε από πια πλευρά θέλετε να το χρησιμοποιείτε ανάλογα με την θερμοκρασία της εποχής.

Στο εσωτερικό του στρώματος χρησιμοποιείται το CLIMA NATURAL. Πρόκειται για αφρώδες υλικό εμπλουτισμένο με φυσικό καστορέλαιο. Η υψηλή πυκνότητα και η ελαστικότητα του το καθιστούν το πλέον κατάλληλο υλικό για να αποτελέσει την βάση του βρεφικού στρώματος. Η καινοτομία του CLIMA NATURAL είναι ότι έχει αυλάκια κατά μήκος τα οποία επιτρέπουν την μέγιστη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος.

BIOLATEX: Από το χυμό του δέντρου hevea brasiliensis (καουτσουκόδεντρο) προκύπτει το φυσικό latex, το οποίο αφού επεξεργαστεί κατάλληλα δίνει ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Το latex είναι από μόνο του υποαλλεργικό υλικό και μέσα από τις πολυάριθμες οπές του κυκλοφορεί ο αέρας ( clima latex) ώστε να μην εγκλωβίζεται υγρασία και να επιτυγχάνεται ο καλός αερισμός του στρώματος. Επίσης, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η πιθανότητα εμφάνισης του φαινομένου της ασφυξίας.

Το BIOLATEX είναι πιστοποιημένο βιολογικό latex. Είναι ένα εξαιρετικό υλικό το οποίο διαθέτει πιστοποιητικό Α΄ κλάσης. Η πιστοποίηση αυτή σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλές να κοιμηθεί το μωρό σας ακόμα και απευθείας πάνω στο BIOLATEX χωρίς να χρειαστεί να τοποθετηθεί κάλυμμα. Πρόκειται για μία βιοδιασπώμενη και εξαιρετικά ανθεκτική πρώτη ύλη, φιλική προς το περιβάλλον αφού μειώνει την κατανάλωση και τα απόβλητα.

Υλικά για το εξωτερικό μέρος του στρώματος.

Οργανικό βαμβάκι με OLIVE OIL: Η μια πλευρά του στρώματος είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία με λάδι ελιάς ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη αντιβακτηριδιακή προστασία για το δέρμα του μωρού σας αλλά και αίσθηση δροσιάς (δροσερή πλευρά).

Πλεκτό ύφασμα: Η άλλη πλευρά του στρώματος καλύπτεται από ύφασμα το οποίο έχει πλεκτή ύφανση, είναι πολύ απαλό και ιδανικό για πιο χαμηλές θερμοκρασίες(ζεστή πλευρά).

3D: Ειδικό τρισδιάστατο υλικό που τοποθετείται περιμετρικά του στρώματος το οπόιο συμβάλλει στην άνετη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό ελαχιστοποιώντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Ύψος στρώματος: 11-12 cm

Μέγιστη Διάσταση: έως 70x140 cm.

Εγγύηση:10 χρόνια

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.