Βρεφικό Στρώμα LEADERSTROM Dreamy Touch - Clima Latex - 3D - Organic Cotton

ΚΩΔΙΚΟΣ:
ΕΤΑΙΡΙΑ: LEADERSTROM

 

Βρεφικό στρώμα LEADERSTROM από natural & Clima Latex & περιμετρικά του στρώματος υπάρχει τρισδιάστατο υλικό για την άνετη κυκλοφορία αέρα.Το εξωτερικό κάλυμμα είναι βαμβακερό, αντιβακτηριακό, με επεξεργασία aloe vera.

Άοσμο, ανατομικό, μεγάλη αντοχή στο χρόνο!

Υλικά για το εσωτερικό του στρώματος

NATURAL: Πρωτοποριακό αφρώδες υλικό εμπλουτισμένο με φυσικό καστορέλαιο. Λόγω της υψηλής πυκνότητας και της ελαστικότητας του χρησιμοποιείται, κυρίως, σαν βάση του στρώματος. Πάνω σε αυτό μπορεί να «δουλέψει» αποτελεσματικά οποιοδήποτε αφρώδες υλικό επιλέξουμε.

Άοσμο, ανατομικό, μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

CLIMA LATEX: Από το χυμό του δέντρου hevea brasiliensis (καουτσουκόδεντρο) προκύπτει το φυσικό latex, το οποίο αφού επεξεργαστεί κατάλληλα δίνει ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Το latex είναι από μόνο του υποαλλεργικό υλικό και μέσα από τις πολυάριθμες οπές του κυκλοφορεί ο αέρας ( clima latex) ώστε να μην εγκλωβίζεται υγρασία και να επιτυγχάνεται ο καλός αερισμός του στρώματος. Επίσης, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η πιθανότητα εμφάνισης του φαινομένου της ασφυξίας.                                                                                                 

Υλικά για το εξωτερικό μέρος του στρώματος.

3D: Ειδικό τρισδιάστατο υλικό που τοποθετείται περιμετρικά του στρώματος και στην κάτω πλευρά του. Επιτυγχάνει την άνετη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό ελαχιστοποιώντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Organic Cotton: Η επάνω πλευρά του στρώματος είναι από οργανικό βαμβάκι αντιβακτηριακό, με επεξεργασία aloe vera που ενυδατώνει του ύφασμα και του δίνει μια καταπληκτική αίσθηση απαλότητας.

Ύψος στρώματος: 11-12cm

Μέγιστη Διάσταση: έως 70x140 cm.

Εγγύηση: 10 χρόνια

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.