Βρεφικό Στρώμα LEADERSTROM Dreamy Touch -Latex Ocean Blue - 3D - Olive Oil

ΚΩΔΙΚΟΣ:
ΕΤΑΙΡΙΑ: LEADERSTROM

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% - ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 189.00

 

Βρεφικό στρώμα LEADERSTROM από natural και Latex Ocean Blue.Περιμετρικά του στρώματος υπάρχει τρισδιάστατο υλικό για την άνετη κυκλοφορία του αέρα.Η επάνω πλευρά του στρώματος είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία με λάδι ελιάς.

Άοσμο, ανατομικό, μεγάλη αντοχή στο χρόνο!

Ιδανικό υλικό για το θερμό κλίμα της Ελλάδας!

Υλικά για το εσωτερικό του στρώματος

NATURAL: Πρωτοποριακό αφρώδες υλικό εμπλουτισμένο με φυσικό καστορέλαιο. Λόγω της υψηλής πυκνότητας και της ελαστικότητας του χρησιμοποιείται, κυρίως, σαν βάση του στρώματος. Πάνω σε αυτό μπορεί να «δουλέψει» αποτελεσματικά οποιοδήποτε αφρώδες υλικό επιλέξουμε.

Άοσμο, ανατομικό, μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

LATEX OCEAN BLUE: Από το χυμό του δέντρου hevea brasiliensis (καουτσουκόδεντρο) προκύπτει το φυσικό latex, το οποίο αφού επεξεργαστεί κατάλληλα δίνει ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Το latex είναι από μόνο του υποαλλεργικό υλικό και μέσα από τις πολυάριθμες οπές του κυκλοφορεί ο αέρας ( clima latex) ώστε να μην εγκλωβίζεται υγρασία και να επιτυγχάνεται ο καλός αερισμός του στρώματος. Επίσης, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η πιθανότητα εμφάνισης του φαινομένου της ασφυξίας.

Η διαφορά του LATEX OCEAN BLUE είναι η ειδική σιλικόνη gel με την οποία είναι εμποτισμένο με αποτέλεσμα το στρώμα να είναι δροσερό ακόμη και το καλοκαίρι. Επίσης, το LATEX OCEAN BLUE ελαχιστοποιεί την διείσδυση υγρασίας.

Ιδανικό υλικό για το θερμό κλίμα της Ελλάδας.

Υλικά για το εξωτερικό μέρος του στρώματος.

Οργανικό βαμβάκι με OLIVE OIL: Η επάνω πλευρά του στρώματος είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία με λάδι ελιάς ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη αντιβακτηριδιακή προστασία για το δέρμα του μωρού σας αλλά και αίσθηση δροσιάς.

3D: Ειδικό τρισδιάστατο υλικό που τοποθετείται περιμετρικά του στρώματος και στην κάτω πλευρά του. Επιτυγχάνει την άνετη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό ελαχιστοποιώντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Ύψος στρώματος: 11-12 cm

Μέγιστη Διάσταση: έως 70x140 cm.

Εγγύηση: 10 χρόνια

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.