Βρεφικό Στρώμα LEADERSTROM Κοκοφοίνικας Latex

ΚΩΔΙΚΟΣ:
ΕΤΑΙΡΙΑ: LEADERSTROM

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% - ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 129.00

 

Βρεφικό στρώμα LEADERSTROM από κοκοφοίνικα & Clima Latex για τον καλύτερο αερισμό στο εσωτερικό του.Το εξωτερικό κάλυμμα είναι βαμβακερό, αντιβακτηριακό, με επεξεργασία aloe vera.

Υλικά για το εσωτερικό του στρώματος

Κοκοφοίνικας: Φυσικό υλικό που προκύπτει από το περίβλημα της καρύδας αφού υποστεί κατάλληλη επεξεργασία. Είναι μεγάλης αντοχής και έχει την ιδιότητα να αποβάλει εύκολα την υγρασία. 

CLIMA LATEX: Από το χυμό του δέντρου hevea brasiliensis (καουτσουκόδεντρο) προκύπτει το φυσικό latex, το οποίο αφού επεξεργαστεί κατάλληλα δίνει ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Το latex είναι από μόνο του υποαλλεργικό υλικό και μέσα από τις πολυάριθμες οπές του κυκλοφορεί ο αέρας ( clima latex) ώστε να μην εγκλωβίζεται υγρασία και να επιτυγχάνεται ο καλός αερισμός του στρώματος. Επίσης, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η πιθανότητα εμφάνισης του φαινομένου της ασφυξίας.

Το εξωτερικό κάλυμμα είναι βαμβακερό, αντιβακτηριακό, με επεξεργασία aloe vera που ενυδατώνει το ύφασμα και του δίνει μια καταπληκτική αίσθηση απαλότητας. Έχει 4 βαλβίδες αερισμού, μία σε κάθε πλευρά, ώστε να επιτυγχάνεται ο σωστός αερισμός του στρώματος.

Ύψος στρώματος: 11-12cm

Μέγιστη Διάσταση: έως 70x140 cm.

Εγγύηση: 8 χρόνια

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.