Βρεφικό Στρώμα LEADERSTROM Dreamy Touch -Biolatex - 3D - Olive Oil

ΚΩΔΙΚΟΣ:
ΕΤΑΙΡΙΑ: LEADERSTROM

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% - ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ: 189.00

 

Βρεφικό στρώμα LEADERSTROM από natural και Biolatex.Περιμετρικά του στρώματος υπάρχει τρισδιάστατο υλικό για την άνετη κυκλοφορία του αέρα.Η επάνω πλευρά του στρώματος είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία με λάδι ελιάς.

Άοσμο, ανατομικό, μεγάλη αντοχή στο χρόνο!

Υλικά για το εσωτερικό του στρώματος

NATURAL: Πρωτοποριακό αφρώδες υλικό εμπλουτισμένο με φυσικό καστορέλαιο. Λόγω της υψηλής πυκνότητας και της ελαστικότητας του χρησιμοποιείται, κυρίως, σαν βάση του στρώματος. Πάνω σε αυτό μπορεί να «δουλέψει» αποτελεσματικά οποιοδήποτε αφρώδες υλικό επιλέξουμε.

Άοσμο, ανατομικό, μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

BIOLATEX: Από το χυμό του δέντρου hevea brasiliensis (καουτσουκόδεντρο) προκύπτει το φυσικό latex, το οποίο αφού επεξεργαστεί κατάλληλα δίνει ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Το latex είναι από μόνο του υποαλλεργικό υλικό και μέσα από τις πολυάριθμες οπές του κυκλοφορεί ο αέρας ( clima latex) ώστε να μην εγκλωβίζεται υγρασία και να επιτυγχάνεται ο καλός αερισμός του στρώματος. Επίσης, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η πιθανότητα εμφάνισης του φαινομένου της ασφυξίας.

Το BIOLATEX είναι πιστοποιημένο βιολογικό latex. Είναι ένα εξαιρετικό υλικό το οποίο διαθέτει πιστοποιητικό Α΄ κλάσης. Η πιστοποιήση αυτή σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλές να κοιμηθεί το μωρό σας ακόμα και απευθείας πάνω στο BIOLATEX χωρίς να χρειαστεί να τοποθετηθεί κάλυμμα. Πρόκειται για μία βιοδιασπώμενη και εξαιρετικά ανθεκτική πρώτη ύλη, φιλική προς το περιβάλλον αφού μειώνει την κατανάλωση και τα απόβλητα.

Υλικά για το εξωτερικό μέρος του στρώματος.

Οργανικό βαμβάκι με OLIVE OIL: Η επάνω πλευρά του στρώματος είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία με λάδι ελιάς ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη αντιβακτηριδιακή προστασία για το δέρμα του μωρού σας αλλά και αίσθηση δροσιάς.

3D: Ειδικό τρισδιάστατο υλικό που τοποθετείται περιμετρικά του στρώματος και στην κάτω πλευρά του. Επιτυγχάνει την άνετη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό ελαχιστοποιώντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Ύψος στρώματος: 11-12 cm 

Μέγιστη Διάσταση: έως 70x140 cm.

Εγγύηση: 10 χρόνια

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.