Παιχνίδι που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού.
Κατάλληλο για νεογέννητα.
Διαθεσιμότητα: Σε στοκ
20.40€ 19.30€

Η Sophie η Καμηλοπάρδαλη είναι ένα παιχνίδι που θα ξετρελάνει το μωρο σας, ενώ μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες θα "ξυπνήσει" όλες τις αισθήσεις του.

Όραση: Οι σκούρες κουκίδες που αντανακλούν σε όλο της το σώμα, τραβούν την προσοχή του μωρού και στρέφουν το βλέμα του συνεχώς επάνω της. Ως εκ τούτου, είναι ένα αντικείμενο που αναγνωρίζει εύκολα και με το οποίο θα νιώσει γρήγορα οικειότητα.

Ακοή: Το σφύριγμά της διασκεδάζει το μωρό, του διεγείρει την ακοή και του δίνει την ικανότητα να αναγνωρίζει την αιτία της λειτουργίας του.

Γεύση: Το σώμα της είναι ελαστικό και προσφέρει πολλά σημεία για διάγκωμα (αυτιά, κέρατα, πόδια). Έτσι απαλύνει το μωρό από τον πόνο όταν βγάζει δόντια. Κατασκευάζεται από 100% φυσικό καουτσούκ και χρώματα τροφίμων. Ως εκ τούτου, είναι απόλυτα ακίνδυνο για το παιδί.

Αφή: Είναι πολύ ελαφριά, ενώ το μέγεθός της είναι τέλεια προσαρμοσμένο για τα μικρά χεράκια του μωρού. Τα μακριά της πόδια και ο μακρύς της λαιμός της καθιστούν εύχρηστη. Η απαλότητά της θα του θυμίζει την αίσθηση της μαμάς και θα το βοηθήσει στο να αναπτύξει τις ικανότητές του τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Οσμή: Η ξεχωριστή μυρωδιά φυσικού καουτσούκ (από το δέντρο Hevea) της προσδίδει κάτι ξεχωριστό, κάτι που την καθιστά εύκολα αναγνωρίσιμη ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια του μωρού.

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για νεογέννητα.