Αυθημερόν Παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής για όλα τα διαθέσιμα καθίσματα αυτοκινήτου!
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 5777 334

Μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης BOLA, Λευκό με ρόζ καρδιά

ΚΩΔΙΚΟΣ: VK941
ΕΤΑΙΡΙΑ: BOLA
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

BOLA, ένα ξεχωριστό δώρο για τις μέλλουσες μανούλες! Συνοδεύεται από μαύρο δερμάτινο κορδόνι.
Μέσα στο μενταγιόν βρίσκεται ένα μικροσκοπικό μεταλλόφωνο που παράγει μαγικούς, ανεπαίσθητους ήχους όταν η μαμά κινείται.Οι ήχοι αυτοί είναι χαλαρωτικοί για το μωρό στη μήτρα, που από την 20η εβδομάδα της κύησης μπορεί να τους ακούει, αλλά και για τη μαμά. Όταν πια το μωράκι γεννιέται, ακούει τους ήχους τους θυμάται και ηρεμεί.
Συνοδεύεται από μαύρο δερμάτινο κορδόνι.

Τιμή Καταλόγου: 24,50€
21,90€

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

 

Από την 20η εβδομάδα της κύησης το μωρό σας αναγνωρίζει τη φωνή σας, τον χτύπο της καρδιάς σας και άλλους ήχους της καθημερινότητάς σας. Έτσι θα αναγνωρίζει και τους απαλούς ήχους του μενταγιόν εγκυμοσύνης Bola. Του ιδιαίτερου αυτού χειροποίητου κοσμήματος, με τον υπέροχο ήχο, που έρχεται από το Μεξικό.

Όταν φοράτε το μενταγιόν σας με μακριά αλυσίδα, χαμηλά στην κοιλιά σας και κινείστε, το Bola παράγει έναν όμορφο, απαλό και κατευναστικό ήχο. Αυτόν τον μαθαίνει να αναγνωρίζει το μωρό σας τόσο πριν τη γέννησή του όσο και μετά. Ένα υπέροχο ενθύμιο από την ωραιότερη περίοδο της ζωής σας που θα κρατήσει για πάντα.

Η μουσική σφαίρα είναι κατασκευασμένη από αλπακά (είναι ένα κράμα χαλκού και ψευδαργύρου που χρησιμοποιείται συχνά στην κατασκευή ασημένιων κοσμημάτων) γεγονός που κάνει τον ήχο να αντηχεί καλύτερα. Οι μαύρες γραμμές που βλέπετε είναι χαραγμένες στη σφαίρα. Οι χάντρες στο εσωτερικό ειναι τετράγωνες, έτσι ώστε οι γωνίες τους να παγιδεύονται στις χαραγμένες γραμμές που δημιουργούν το ίδιο ηχητικό εφέ όπως ένα ξυλόφωνο.

Τις ευεργετικές του ιδιότητες γνωρίζουν μέχρι και στο Hollywood

Όλα τα προϊόντα Bola είναι χωρίς nickel και χωρίς μόλυβδο.

Όλα τα μουσικά μενταγιόν συνοδεύονται από μαύρο δερμάτινο κορδόνι.

Κόστος μεταφορικών εντός Αθήνας: 2,50€

Κόστος Μεταφορικών εκτός Αθήνας: 2,50€ (Courier)
7,00€ (μεταφορική)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας.